Ulu Çınarların Yemekleri Eksik Edilmiyor
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Akıllı Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi (YADES) personelleri, hava sıcaklığının sıfırın altında hissedildiği günlerde de sıcak yemek hizmetiyle 65 yaş üzeri vatandaşların yüzünü güldürüyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi örnek sosyal belediyecilik uygulamaları ile yaşlı vatandaşların yüzünü güldürüyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde faaliyet gösteren Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi (YADES) hizmetleri kapsamında her gün yüzlerce vatandaşa sıcak yemek hizmeti sunuluyor. Büyükşehir Belediyesi mutfaklarında 65 yaş üzeri vatandaşların günlük kalori ihtiyacına yönelik olarak ustalar tarafından hazırlanan yemekler, steril ortamlarda paketlenerek vatandaşlara teslim ediliyor. Yaşlı vatandaşlar ise sağlanan hizmetten memnun. Sıcaklığın sıfırın altına düştüğü günlerde de kapılarının çalınması ve ihtiyaçlarının karşılanması dolayısıyla ulu çınarlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ifade ederek, ekipleri dualarla uğurluyor.
78 Bin Hizmet Sağlandı
Yaşlı vatandaşların hayatlarının kolaylaştırılması için sunulan muhtelif türden hizmetlerin sayısı 2021 yılında 78 bin 528 olarak gerçekleşti. İhtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan bu hizmetlere ise Kültür Park’ta bulunan Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi’ne (YADES) bizzat, ya da 0344 223 10 75 çağrı hattından telefonla müracaat edilebiliyo
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.