Türkoğluder Deprem Şehitleri Ruhuna Tarhana Çorbası Dağıttı
Kahramanmaraş Haberleri“Asrın felaketi İstanbul’da unutulmadı Türkoğluder tarafından tarhana çorbası ikramıyla yâd edildi.”
İstanbul da faaliyet gösteren Kahramanmaraş Türkoğlu Derneği asrın felaketinde hayatını kaybedenler için Şirinevler Meydanında Bahçelievler Belediye işbirliğinde iki bin kişiye Tarhana Çorbası ikramında bulundu. Dernek lokalinde kuranı kerim okutuldu.
Kahramanmaraş ili Türkoğlu ilçesi Dernek Başkanı İrfan Yavşan asrın felaketinde hayatını kaybeden başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum dedi.
Dernek merkezinin de bulunduğu Bahçelievler ilçe belediyemize, belediye başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a, MARAŞFED Kurucu Genel Başkanım Uğur Yinanç’a Yeni seçilen federasyon genel başkanımız Cuma Köse’ye, Göksunder Başkanım Hayrullah Doğan’a, ZEKAMDER Başkanım Necati Kalem’e, TATLIDER Başkanım Avşar Arı’ya, Elbistan Alkayoğlu Dernek Başkanım Medine Yılmaz hanımefendiye, Elbistanlılar Dernek Başkanım Latif Erdoğan’a, Andırınlılar Dernek Başkanım Mehmet Güvercin’e, Kurucu Başkanımız Ali Kalli’ye, Otomotiv sektöründe temsilcimiz sevilen simamız Gürsel Demir’e bizleri yalnız bırakmayan sizlere tüm hemşehrilerimize ve bugün burada olan herkese teşekkür ederiz dedi.
İlginizi Çekebilir
İBTÜ’de “Terörsüz Türkiye” Konferansı: Mehmet Şahin Bölgesel Gelişmeleri Değerlendirdi
İstiklal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (İBTÜ), AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı “Terörsüz Türkiye” konferansına ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin terörle mücadelesi ve bölgesel gelişmelerin ele alındığı programda, millî birlik ve beraberliğin korunması, toplumsal huzurun güçlendirilmesi ve kalıcı güvenliğin sağlanması üzerinde duruldu.
Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarında Uluslararası Edebiyat Buluşması
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, sekizinci gününde İngiltere, Gürcistan ve Tunus’tan yazarları edebiyatseverlerle buluşturdu. Söyleşide farklı milletlerin edebiyat gelenekleri ve Kahramanmaraş’ın edebiyat iklimi ele alındı.
Kitap Fuarı’nda Klinik Psikolog Mehmet Teber’den Ebeveynlere Önemli Tavsiyeler
Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşan Klinik Psikolog ve Yazar Dr. Mehmet Teber, çocukların duygusal ihtiyaçları, aile-çocuk iletişimi ve sağlıklı gelişim süreçlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Şair Nurullah Genç, Kitap Fuarı’nda Şiir ve Edebiyatı Anlattı
11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın sekizinci gününde şair Nurullah Genç, KAFUM’da kitapseverlerle buluştu. Şiir ve edebiyat üzerine değerlendirmelerde bulunan Genç, seslendirdiği şiirlerle dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kitap Fuarı’nda Ortadoğu ve Türk Dış Politikasını Ele Aldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın sekizinci gününde okurlarla buluşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin; Ortadoğu’daki gelişmeler, Türkiye’nin dış politikası ve küresel güç dengelerini değerlendirdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Meme Kanserine Karşı Farkındalık Etkinliği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen farkındalık programında uzman hekimler, meme kanseri taramaları ve erken teşhisin önemi hakkında katılımcılara bilgi verirken tiyatro gösterisiyle de farkındalık mesajları verildi.