© Haber Hanesi 2014 - 2025

Türkoğlu Koordinatör Valisi Tuncay Akkoyun İftarda Hemşehrilerimizin Sofrasına Misafir Olmaya Devam Ediyor

Türkoğlu Koordinatör Valisi Tuncay Akkoyun, Ramazan Ayının üçüncü iftarında da Kılılı Mahallesi'nde kurulan iftar çadırında vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, sofralarına misafir oldu.

Vali Akkoyun, "Kılılı Mahallesi’nde kurduğumuz iftar çadırında vatandaşlarımızın sofrasına misafir olduk, birlikte oruçlarımızı açtık.Rabbim tuttuğumuz ve tutacağımız oruçları kabul etsin.Merhamet ayı Ramazan’ın kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi arttırması dileğiyle." dedi

Türkoğlu Kaymakamı Burak Keser, Koordinatör Kaymakam Abdüllatif Yılmaz, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş'un da katıldığı iftar programında meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar okundu.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER