Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve Eşi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı
GÜNDEMTürkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, eşi Funda Hanım ile birlikte, Türkoğlu Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler ilçe Müdürlüğünde çalışan bayan personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, gül takdim ettiler.
Belediye Başkanı Osman Okumuş'un eşi Funda Hanım; Türkoğlu Cezaevi çalışanları ve gardiyanları, Tabur Komutanlığında görevli bayan komutanları, Fabrikada çalışan hanımefendileri, Esnaf hanımefendileri, Türkoğlu Belediyesinin destekleri ile üretim yapan Bayanları ziyaret ederek, 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı ve gül takdim etti.
Kadın narin bir çiçektir diyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un eşi Funda Hanım; “ 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Kayra fabrikamızda çalışan bayanlarımızı, esnaf bayanlarımızı, girişimci bayanlarımızı, cezaevi personellerimizi ziyaret edip kadınlar gününü kutladık.
Kadın sadece evinde kocasına eş olarak kalmayıp, her alanda kendisini ispatlamış güçlü kadınlarımız vardır. Örnek olarak tarihimize ismini kazıyan Nene hatun, Senem Ayşe gibi kadınlarımız, bizlere cephede savaşçı bir kadın olmaya örnek olmuşlardır. Kadınlarımız her alanda ticaretten siyasete kadar, tarladan fabrikaya kadar, devasal büyüklükte inşaatlarda , binalarda başına kaskını takmış mimar, mühendis kadınlarımız, savunma sanayisinde savaş uçaklarımızı, savaş için gerekli olan tüm silahlarımızı yapacak güçte mühendis kadınlarımız var. Biz kadınlar her alanda gücümüzü, başarımızı gösteriyoruz.
Kadınlar dünyada yeryüzü çiçekleri olaraktan görüyorum. Çünkü kadın kırılgandır ve narindir. Her türlü zorluklara, her türlü zor şartlara rağmen mücadeleyi bırakmayan. Tıpkı her zorluğa karşı açan kardelen çiçek gibi, zorluluğa rağmen başararak açan çiçek gibi kadınlarımız vardır. Bu vesile ile 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum. “dedi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.