© Haber Hanesi 2014 - 2025

Türkiye Türkoğlu'nu Konuşuyor

Türkoğlu ilçesini 3. Metropol ilçe yapma hedefi ile birçok projeleri hayata geçiren, sosyal ve kültürel aktivitelerle de ilçesinin adını her fırsatta duyurmaya çalışan ve bunda da büyük başarı sağlayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İstanbul’da düzenlenen ‘Kahramanmaraş Tanıtım Günleri Festivali’ ve Erzincan Sultan Melikşah Büyükler puta Türkiye Şampiyonasında yine Türkoğlu’nun adını duyurmayı başardı.

İstanbul Yenikapı Kadir Topbaş Fuarında gerçekleştirilen Kahramanmaraş 'Tanıtım Günleri Festivalin Türkoğlu Belediyesi standında, ilçenin verimli topraklarında yetişen, Kaledibi ve Çakıroğlu yaylalarının doğal ve enfes çileği, Kılılı Mahallesinin meşhur salatalığı, Kadıoğluçiftliği mahallesinin domatesleri, Kadın Kooperatiflerinin el emeği tarhana ve çerezleri, mevsiminde özenle kurutulan baharatları ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un ilçeye kazandırmış olduğu projeler ve her fırsattta başarılarına yeni bir şampiyonluk ekleyen Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Kulübünün sporcuları festivalde yerini alarak, misafirlere geleneksel okçuluğu anlattı.

Sonrasında ise profesyonel hocaların eşliğinde misafirlere hedefe ok atma keyfini yaşattılar.

 

Türkoğlu ilçesine yaptığı yatırımlarla ve hayata geçirdiği projelerle her zaman hedefi tam 12’den vuran Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Erzincan’da düzenlenen şampiyonada Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk takımını yalnız bırakmadı.

 

Erzincan Sultan Melikşah Büyükler puta Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edene Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk takımından Aysun Demirci Türkiye 2. Si oldu ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

 

Erzincan Sultan Melikşah Büyükler puta Türkiye Şampiyonası müsabakalarını baştan sona izleyen ve takıma ayrı bir motive kazandıran Başkan Okumuş,  Aysun Demirci’yi bu başarısından dolayı kutladı.

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Erzincan Sultan Melikşah Büyükler puta Türkiye Şampiyonası final karşılaşmasını Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ve Federasyon Başkanı Cengiz Toksöz  ile birlikte takip ettiler.

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Erzincan Sultan Melikşah Büyükler puta Türkiye Şampiyonası adına Kahramanmaraş'ın kurtuluşunu simgeleyen bir hediye takdiminde bulundu ve önümüzdeki aylarda yapılacak olan Avasım Festivalleri için Türkoğlu'na davet etti.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER