TOKİ'den Kahramanmaraş'a Arsa Fırsatı! 48 Ay Vadeyle Satış Başlıyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş dahil 50 ilde TOKİ arsa satışı başlıyor. 12-14 Ağustos'ta yapılacak müzayedede yüzde 30 peşinat ve 48 ay taksit fırsatı var.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırım yapmak isteyenler için yeni bir arsa satış organizasyonunu duyurdu. Kahramanmaraş'ın da aralarında bulunduğu 50 ilde yüzlerce arsa açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. Farklı kullanım alanlarına sahip taşınmazların yer aldığı müzayedede yatırımcılara peşinat ve taksit avantajı da sağlanacak.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren TOKİ tarafından düzenlenecek organizasyonda, Kahramanmaraş'ın da dahil olduğu 50 ilde toplam 737 arsa yatırımcıların beğenisine sunulacak. Satışa çıkarılacak taşınmazlar; konut, ticaret, sanayi, turizm, tarım ve farklı kullanım amaçlarına uygun nitelikleriyle dikkat çekiyor.
Açık artırma tarihleri belli oldu
TOKİ'nin gerçekleştireceği açık artırmalar 12, 13 ve 14 Ağustos 2026 tarihlerinde yapılacak. Müzayedeye fiziki katılımın yanı sıra internet üzerinden de teklif verilebilecek.
İnternetten katılacaklar için son tarih
Açık artırmaya çevrim içi katılmak isteyen yatırımcıların, 11 Ağustos 2026 günü saat 10.30'a kadar kayıt işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Belirlenen sürenin ardından internet üzerinden başvuru kabul edilmeyecek.
Yüzde 30 peşinat, 48 ay vade
Kahramanmaraş'ta satışa sunulacak arsalar için yatırımcılara ödeme kolaylığı da sağlanacak. Arsalar yüzde 30 peşinatla satın alınabilecek, kalan tutar ise 48 ay vadeyle ödenebilecek. Böylece hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılar uzun vadeli ödeme avantajından yararlanabilecek.
TOKİ'nin düzenleyeceği müzayedenin, yatırım yapmak isteyenler ile arsa sahibi olmayı planlayan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Afşin'de Ana Sulama Hattı Üçüncü Kez Patladı! Tonlarca Su Çevreye Yayıldı
Kahramanmaraş Afşin'de ana sulama hattı aynı noktada üçüncü kez patladı. Tonlarca su çevreye yayılırken ekipler müdahale etti, çiftçiler kalıcı çözüm istedi.
Kahramanmaraş Dahil 75 İlde Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu! Tonlarca Madde Ele Geçiril
Kahramanmaraş'ın da aralarında bulunduğu 75 ilde düzenlenen narkotik operasyonlarında 1 ton 447 kg uyuşturucu ve 418 bin 273 hap ele geçirildi.
Kahramanmaraş'ta Zincirleme Kaza Sonrası Seferberlik: 4 Kişi Tedavi Altına Alındı!
Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken inceleme başlatıldı.
Kahramanmaraş'ta Acı Olay! 30 Yaşındaki Genç Boğularak Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen boğulma olayında 30 yaşındaki R.Ç. yaşamını yitirdi. Olayla ilgili jandarma inceleme başlattı.
Kahramanmaraş'ta Dev Sanayi Hamlesi! Tomsuklu OSB'de 670 Bin Metrekarelik 12 Parsel Yatırımcılarla Buluşuyor
Kahramanmaraş Tomsuklu Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 670 bin 850 metrekare büyüklüğündeki 12 sanayi parseli yatırımcılara tahsis edilecek. Başvurular, 3–23 Ağustos 2026 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Şehrin Dört Bir Yanını Spor Alanlarıyla Donatıyor; 31 Yeni Halı Saha Hizmete Alındı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle yaklaşık 78 Milyon TL’lik yatırımla şehir geneline 31 yeni sentetik halı saha kazandırarak çocuk ve gençlerin spora erişimini güçlendirdi.