Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşağı Trafiğe Açılıyor
GÜNDEM9 Eylül Cuma günü trafiğe açılacak Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak’ta incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Bölgede hemşehrilerimizle bir araya geldik. 90 gün gibi kısa bir sürede tamamladığımız köprülü kavşağımızla ilgili hemşehrilerimiz memnuniyetlerini belirttiler. Hamdolsun çok olumlu geri dönüşler aldık” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, taahhüt edilen sürede tamamlanarak 9 Eylül Cuma günü trafiğe açılacak Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak’ta incelemelerde bulundu. Meclis üyelerinin de yer aldığı inceleme ziyaretinde Başkan Hayrettin Güngör, bölgede esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. 80 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen ve şehir merkezinin trafik yükünü büyük ölçüde azaltacak projeden duyduğu memnuniyeti belirten vatandaşlar da Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.
Taahhüt Ettik, Tamamladık
İncelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Taahhüt ettiğimiz süre içerisinde tamamlayarak yarın trafiğe açacağımız Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak’ta incelemelerde bulunduk. Bölgede hemşehrilerimizle de bir araya geldik. 90 gün gibi kısa bir sürede tamamladığımız köprülü kavşağımızla ilgili hemşehrilerimiz memnuniyetlerini ifade ettiler. Hamdolsun çok olumlu geri dönüşler aldık. İnşallah yarın saat 16.00’da açılışımızı da gerçekleştireceğiz. Şimdiden kahraman şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı
Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.
Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.