© Haber Hanesi 2014 - 2025

Tekke’deki Hak Sahiplerinin Yeni Konutları Tamamlanıyor

Tekke Kentsel Dönüşüm projesi için yapımına başlanan 555 konut tamamlanıyor. Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında Kurtlar ve Saçaklızade’de inşa edilen 20 blok, iç mekân işlerinin ardından hak sahiplerine teslim edilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Yusuflar (Tekke) Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Saçaklızade ve Kurtlar’da başlatılan konut projelerinde sona gelindi. Saçaklızade Mahallesi’nde başlatılan 113 daire ve 3 bloktan oluşan projede ince işçilik çalışmalarına başlandı. Kurtlar’da 17 blokluk yapım işinde de sona yaklaşıldı.

 

555 Daire İnşa Ediliyor

Sürdürülen çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Tekke Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Saçaklızade’de 100 konutu hak sahiplerimize teslim etmiştik. Yine Saçaklızade’de yapımı süren 113 konutta da sona gelindi. Kurtlar Mahallemizde de 17 blokluk inşaat hızla sürüyor. 72 dönüm alan üzerinde yürüyüş yolları, spor alanları ve sosyal tesisleriyle çok önemli bir proje yükseliyor. Çalışmalar kapsamında Saçaklızade ve Kurtlar’da toplam 555 konut yapım aşamalarının ardından hak sahiplerine teslim edilecek. Yusuflar Mahallesi’nde hayata geçirilecek projede de son aşamaya gelindi. Şehrimiz için hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.

 

 

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER