© Haber Hanesi 2014 - 2025

TARİHİ MARAŞ KALESİ'NİN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Uzun zamandır tadilatta olan Tarihi Kahramanmaraş Kalesi'nin açılış tarihi belli oldu.

Tarihi Kale’de devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Güngör, “Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Kurtuluş mücadelemizin sembol mekanlarından olan Tarihi Maraş Kalemizi yıl başına kadar hemşerilerimizin ziyaretine açmayı planlıyoruz” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarihi Maraş Kalesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Hayrettin Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak Tarihi Maraş Kalesi’nin çevre düzenleme planını kurula onaylatmıştık. Ardından ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalara başladı.  11 bin metrekarelik açık alanda yoğun bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Çalışmalar Devam Ediyor

Yılbaşına kadar Tarihi Maraş Kalesi’ni ziyarete açmayı planladıklarını da belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Tarihi Kalemizde yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve seyir alanları oluşturuyoruz. Kurtuluş mücadelemizin sembol mekanlarından olan Tarihi Maraş Kalemizi yıl başına kadar hemşerilerimizin ziyaretine açmayı planlıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER