© Haber Hanesi 2014 - 2025

Tarih yazarı Fatih Terim...

Fatih Terim kupa koleksiyonuna bir yenisi ni dün akşam ekledi. 2000 yılından sonra ilk kez Türkiye Kupası’nda zafere ulaşan deneyimli teknik adam toplamda 18. kupasını almış oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı takımda kazandığı kupaların sayısını artırmaya devam ediyor. Cim Bom’da 4’üncü dönemini yaşayan ve bu süreçte 17 kez kupa kazanmanın mutluluğunu yaşayan deneyimli teknik adam, 18. kupasına Sivas’ta oynanan Türkiye Kupası finalinde ulaştı. Türkiye Kupası’nı en son 2000 yılında, Diyarbakır’da oynanan finalde Antalyaspor’u yenerek kazanmanın mutluluğunu yaşayan Fatih Terim, 18 yıl aradan sonra yine kupada zafer elde etti.

5 kulvarda kupa

Sarı-Kırmızılı takımda 3. kez Türkiye Kupası’nı kazanan 65 yaşındaki teknik adamın ayrıca 7 de lig şampiyonluğu bulunuyor. Türk futbol tarihinde kulüp düzeyindeki en büyük başarı olan UEFA Kupası’nı da Türkiye’ye getiren isim olan Terim, Cumhurbaşkanlığı Kupası, TFF Süper Kupa ve Türkiye Süper Yazarları Derneği Kupası’nda da Sarı-Kımızılı camiaya kupalar kazandırmıştı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Okulları Basketbolda Zirvede: Yıldız A Takımı İl Şampiyonu Oldu

SANKO Okulları Yıldız Erkek A Takımı, Şehitkamil 2. Küme Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon olarak önemli başarıya imza attı.

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi Kız Futbol Takımı Türkiye Finallerinde

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi Gençler A Kız Futbol Takımı, Okul Sporları bölge müsabakaları ve Türkiye Yarı Finalleri’nde çıktığı 8 karşılaşmayı da kazanarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı.

Süper Lig’de Şampiyonluğu Belirleyecek Derbi: Galatasaray – Fenerbahçe

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi şampiyonluk yarışını belirliyor. Kritik maçta kazanan takım zirve yolunda dev avantaj elde edecek.

Kipaş İstiklal Basketbol’dan Play-In Zaferi! Ankara Ekibini Devirdi

Kipaş İstiklal Basketbol, Play-ın 1. Tur'da Bulls Yatırım TED Ankara Kolejliler Basketbol'u mağlup etti.

Şehitkamil’den Bir İlk: U10 Futbol Turnuvası Heyecanı

Gaziantep’te altyapı sporlarının gelişimine yönelik çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, U10 yaş grubuna özel düzenlediği turnuva ile önemli bir ilke imza attı. Kentte bu yaş kategorisinde gerçekleştirilen ilk ve tek organizasyon olma özelliği taşıyan turnuva, minik sporcuları aynı sahada buluşturarak büyük bir heyecan

Gaziantep'te Okçuluk İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları, Şehitkamil Belediyesi M. Hayri Özkeçeci Stadyumu’nda başarıyla tamamlandı.

TÜM HABERLER