“Sürdürülebilir Su Varlığını Sağlamayı Hedefliyoruz”
GÜNDEMİklim değişikliği ve kuraklığa bağlı olarak değişkenlik gösteren mevcut su durumunun değerlendirilmesi için gerçekleştirilen toplantıya katılan Başkan Güngör, “Şehrimizde sürdürülebilir su varlığını sağlamak için paydaşlarımızla birlikte çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, iklim değişikliği ve kuraklığa bağlı olarak değişkenlik gösteren mevcut su durumunun değerlendirilmesi için gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Hayrettin Güngör’ün yanı sıra İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Habibe Öçal ve Ahmet Özdemir, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, KASKİ ve DSİ Bölge Müdürlüğü temsilcileri de yer aldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Milletvekillerimiz Sayın Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir ve Habibe Öçal ile KASKİ ve DSİ Bölge Müdürlüğü temsilcilerinden; iklim değişikliği ve kuraklığa bağlı olarak değişkenlik gösteren şehrimizin mevcut su durumu hakkında bilgiler aldık. Şehrimizde sürdürülebilir su varlığını sağlamak için paydaşlarımızla birlikte çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.