Sular Sağlık Grubundan İstihdama Büyük Destek!
GÜNDEMKahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesi ve Özel Sular Hayat Hastanesi, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü ile yapılan protokol sonucu mevcut istihdam sayısına 43 kişi daha ekledi.
Kahramanmaraş’ta sağlık alanında faaliyet gösteren ve kentin öncü kuruluşlardan biri olan Özel Sular Vatan Hastanesi ve Özel Sular Hayat Hastanesi, kentin istihdamına da büyük katkı sağlıyor. Bu kapsamda Özel Sular Vatan Hastanesi ve Özel Sular Hayat Hastanesi ile Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü arasında bir protokol imzalandı.
İmzalanan protokol sonucu iki hastane 43 kişiye daha iş imkanı sağlarken, istihdam sayısını daha da artırdı.
“43 kursiyerimiz başlayacak”
Sular Otel’de düzenlenen programda konuşan Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekimi Dr. Kemal Yüzbaşıoğlu , “İŞKUR ile düzenli yaptığımız eğitim programları çerçevesinde, 2019 yılı içinde iş başı eğitim programının ilki gerçekleşiyor. Bu program da 43 tane kursiyerimiz 3 ay boyunca anlaşma gereği işe başlama eğitimi alacaklar. Bu program en son geçen yıl Ekim ayında yapılmıştı. O program bittikten sonra yüzde 80’ine yakın kişi hastanemizde çalışmaya devam ediyor. Bu yıl da 2019’un ilk iş başı eğitim programını İŞKUR ile birlikte düzenlediğimizde 43 kursiyerimiz başlayacak. Kursiyerlerimize 6 branşta farklı branşlar da hastanelerimizde iş başı eğitimini başlatacaklar. İş başı eğitimin sonunda da inşallah hastanemizde çalışmaya devam edecekler. Ben bu anlamda sular sağlık kurumunun istihdama destek programları çerçevesinde sağlık alanın da hep elinden geleni yaptığına inanıyorum. Kahramanmaraş’ımız için hayırlı olsun diyorum.”dedi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.