Sular Akademi, İstiklalspor’un Yeni Sezon Sponsoru Oldu
Kahramanmaraş HaberleriSular Akademi Hastanesi’nden Kahramanmaraş İstiklalspor’a Üç Koldan Destek!
TFF 2. Lig’de bu sezon zorlu rakiplerle mücadele edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor, sponsorluk arayışlarına devam ederken önemli bir destek de Sular Akademi Hastanesi’nden geldi.
Geçtiğimiz sezon takımın ana sağlık sponsoru ve ulaşım sponsoru olan Sular Akademi Hastanesi, bu sezon desteğini artırarak forma kol sponsorluğu görevini de üstlendi.
Hem Sağlık, Hem Ulaşım, Hem de Forma Sponsorluğu
Sular Akademi Hastanesi, Kahramanmaraş İstiklalspor’un bu sezon da yanında yer alarak ana sağlık sponsoru, otobüs ulaşım sponsoru ve forma kol sponsoru oldu. Üçlü destekle, kulübün yeni sezonda daha güçlü adımlar atması hedefleniyor.
Mehmet Can Sular: "Bu Takım Hepimizin, Sahip Çıkmalıyız"
Sular Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Kahramanmaraş İstiklalspor Başkan yardımcısı olan Mehmet Can Sular, kulübe verdikleri desteği şu sözlerle değerlendirdi:
“Takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Bu takım bizim, el birliğiyle 3. Lig’de olduğu gibi 2. Lig’de de şampiyonluğa taşımalıyız. Bu konuda takımımızın ciddi bir desteğe ihtiyacı var. Biz de elimizi taşın altına koyduk. Geçen sezon ana sağlık ve otobüs sponsorluğu yapmıştık. Bu yıl forma kol sponsorluğunu da alarak desteğimizi güçlendirdik.”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yeni sezonda başarıya ulaşması için şehrin tüm dinamiklerinin takımın arkasında durması gerektiğini vurgulayan Sular, iş dünyasına da destek çağrısında bulundu.
İlginizi Çekebilir
İBTÜ’de “Terörsüz Türkiye” Konferansı: Mehmet Şahin Bölgesel Gelişmeleri Değerlendirdi
İstiklal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (İBTÜ), AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı “Terörsüz Türkiye” konferansına ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin terörle mücadelesi ve bölgesel gelişmelerin ele alındığı programda, millî birlik ve beraberliğin korunması, toplumsal huzurun güçlendirilmesi ve kalıcı güvenliğin sağlanması üzerinde duruldu.
Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarında Uluslararası Edebiyat Buluşması
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, sekizinci gününde İngiltere, Gürcistan ve Tunus’tan yazarları edebiyatseverlerle buluşturdu. Söyleşide farklı milletlerin edebiyat gelenekleri ve Kahramanmaraş’ın edebiyat iklimi ele alındı.
Kitap Fuarı’nda Klinik Psikolog Mehmet Teber’den Ebeveynlere Önemli Tavsiyeler
Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşan Klinik Psikolog ve Yazar Dr. Mehmet Teber, çocukların duygusal ihtiyaçları, aile-çocuk iletişimi ve sağlıklı gelişim süreçlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Şair Nurullah Genç, Kitap Fuarı’nda Şiir ve Edebiyatı Anlattı
11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın sekizinci gününde şair Nurullah Genç, KAFUM’da kitapseverlerle buluştu. Şiir ve edebiyat üzerine değerlendirmelerde bulunan Genç, seslendirdiği şiirlerle dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kitap Fuarı’nda Ortadoğu ve Türk Dış Politikasını Ele Aldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın sekizinci gününde okurlarla buluşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin; Ortadoğu’daki gelişmeler, Türkiye’nin dış politikası ve küresel güç dengelerini değerlendirdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Meme Kanserine Karşı Farkındalık Etkinliği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen farkındalık programında uzman hekimler, meme kanseri taramaları ve erken teşhisin önemi hakkında katılımcılara bilgi verirken tiyatro gösterisiyle de farkındalık mesajları verildi.