© Haber Hanesi 2014 - 2025

Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşlerden Kahramanmaraş Fuarında Şahane Bir Final!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı'nda, 25 Ağustos Pazar günü, Süheyl ve Behzat Uygur'un sunumuyla ünlü "Şahane Pazar" programı gerçekleştirilecek. Saat 21.00'de başlayacak bu özel gösteri, tüm vatandaşları keyifli bir akşam geçirmeye davet ediyor.

Büyük ilgi gören fuar, üçüncü haftasına girerken, birbirinden eğlenceli etkinlikler ve programlarla katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Türk televizyonlarının unutulmaz programı "Şahane Pazar", Uygur kardeşlerin sunumuyla bir kez daha KAFUM’da sevenleriyle buluşacak. Daha önce iki kez fuarda sahne alan Süheyl ve Behzat Uygur, 25 Ağustos'ta üçüncü defa izleyicilerle buluşacak ve katılımcılara eğlenceli skeçler, yarışmalar ve sürprizlerle dolu bir gece sunacak.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, saat 21.00'de başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edildi. 31 Ağustos’a kadar devam edecek fuarın etkinlikleri hakkında daha fazla bilgiye, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi internet sitesinden ulaşılabilir.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER