© Haber Hanesi 2014 - 2025

Şok Cinayet: Kardeşi Uykudayken Boğazını ve Cinsel Organını Keserek Öldürdü!

Kocaeli'de Dehşet Veren Cinayetin Yargılaması Başladı: Emre T. Abisinin Tacizine Maruz Kaldığını Yıllarca Hep Sustuğunu Savunma Yapmayacağını Açıkladı!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 22 Nisan 2023 tarihinde meydana gelen dehşet verici olayın yargılaması başladı. İddiaya göre, 4 Temmuz Mahallesi 204. Cadde üzerinde yer alan 4 katlı binanın 4. katında yaşayan Emre T. (30), uykuda olan abisi Murat Can T'yi (32) boğazını keserek ve cinsel organını keserek öldürdü. Ardından evden kaçan Emre T., bir kilometre uzakta polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alındığında "Ağabeyimi öldürdüm" diyerek cinayeti itiraf eden Emre T'nin abisinin boğazını ve cinsel organını kestiği ortaya çıktı.

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Abiyi canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" suçundan yargılanmaya başlanan Emre T'nin savunma hakkını kullanmayacağını beyan ettiği duruşmada, mahkeme başkanının "Anlatmazsan durum senin lehine olur" uyarısına rağmen, "Bu saatten sonra benim için fark etmez. İndirim almak için mücadele vermeyeceğim. İnsan kardeşini taciz eder mi? Hep sustum. Ben küçükken yatakta pantolonumu indirdi. Beni arkamdan taciz edeceği sırada annem ağlama seslerine yanımıza geldi. Bize kızdı ve tekrar aynı yatağa yatırdı. Bu durumu şu ana kadar anlatamadım, hep sustum" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER