© Haber Hanesi 2014 - 2025

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik proje üretme kapasitesini artırmaya yönelik yeni bir eğitim programını hayata geçiriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Adım Adım El Ele: Bağımlılıkla Mücadele Programı” teması çerçevesinde hazırlanacak projelere yönelik gerçekleştirilecek programda, şehirde faaliyet gösteren dernek, vakıf ve spor kulüplerine eğitim ve teknik destek sağlanacak.

Proje Üretme Kapasitesi Artırılacak

SOGEM’in düzenleyeceği “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” ile dernek, vakıf ve spor kulüplerine proje geliştirme, bütçe ve faaliyet planlama, mentörlük ve danışmanlık konularında kapsamlı eğitimler verilecek. Ayrıca uygulamalı atölye çalışmaları ve birebir teknik destek süreci ile katılımcıların proje taslakları üzerinde çalışmaları sağlanacak.

Başvurular Başladı

Eğitim programına şehirde faaliyet gösteren dernek, vakıf ve spor kulüpleri başvurabiliyor. Katılım sağlamak isteyen vatandaşlar, 4-11 Haziran tarihleri arasında https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2026/06/04/sogem-proje-gelistirme-ve-mentorluk-programi-basvuru-formu adresinden çevrimiçi başvuru yapabilecek.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş'ta Zincirleme Kaza! 6 Araç Birbirine Girdi, 1 Yaralı

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Mehmet Akif’te Asfalt Mesaisini Gece de Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Mehmet Akif Mahallesi’nde asfalt çalışmasını gece de sürdürüyor.

Genç KahramanMaraşlılar Derneği İkinci Olağanüstü Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Genç KahramanMaraşlılar Derneği, İkinci Olağanüstü Genel Kurulu’nu üyelerinin yoğun katılımıyla Ankara’da gerçekleştirdi. Genel kurulda derneğin bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar değerlendirilirken, yeni döneme ilişkin hedefler, faaliyet planı ve çalışma programı üyelerin görüşüne sunuldu.

Kahramanmaraşlı Kıbrıs Gazilerinin Destanı Kitap ve Belgesel Oldu

1974 Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Kahramanmaraşlı gazilerin hatıraları, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle hazırlanan kitap ve belgeselle kalıcı hafızaya dönüştürüldü. Türkiye'de bu alanda hazırlanan ilk çalışma olma özelliği taşıyan çalışmanın tanıtımı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş'ta Dev Enerji Yatırımı Hizmete Girdi! 200 Milyon TL'lik GES Açıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Pazarcık’ta 200 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği 6 megavat kurulu güce sahip Güneş Enerji Santrali düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yerel yönetimler tarafından şehirde hayata geçirilen en büyük GES yatırımı olan tesis, sürdürülebilir enerji üretimiyle çevreye ve belediye bütçesine katkı sunacak.

Malatya Sallandı, Kahramanmaraş Tedirgin Oldu! 5,0'lık Deprem Bölgede Hissedildi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş'ta da hissedildi. İlk belirlemelere göre olumsuzluk yok.

TÜM HABERLER