© Haber Hanesi 2014 - 2025

Sıtkı Aslanhan, Günümüz Aile Yapısını Anlattı

Büyükşehir Belediyesi, Eğitimci – Yazar Sıtkı Aslanhan’ın katılımıyla ‘Bu Çağda Aile Olmak’ konulu seminer düzenledi. NFK Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa özellikle gençler ve ebeveynler akın etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan söyleşisiyle devam etti. Kişisel gelişim kitapları ve motivasyon seminerleriyle tanınan Aslanhan, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte ‘Bu Çağda Aile Olmak’ konusunu ele aldı. Özelikle gençlerin ve ebeveynlerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde; aile kavramı, mutlu evlilikler ve aileler, çocukların pedagojik gelişimi, günümüzde aile ilişkileri, sosyal medya kullanımı gibi pek çok konuyu farklı açılardan ele alan Eğitimci – Yazar Sıtkı Aslanhan, sınav dönemindeki öğrencilere de altın değerinde bilgiler aktardı. İnsanlara ilham veren, yol gösteren, kapı aralayan başarılarla dolu pek çok portreyi de öğrencilere örnek olarak gösteren Sıtkı Aslanhan, kendine has anlatımı ve bahsettiği konularla katılımcılardan yoğun alkış aldı. Katılımcılar, etkinliğin çok faydalı olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi ve Sıtkı Aslanhan’a teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta gökyüzü şenlenecek: Yalnız Ardıç’ta 100’ün üzerinde sporcu uçacak

Kahramanmaraş’ta Yalnız Ardıç Yamaç Paraşütü Festivali 12-13 Eylül’de düzenlenecek. 100’ün üzerinde sporcu uçuş yapacak, Michael Moran gösteri yapacak.

Kahramanmaraş'ta Tarih Öncesine Işık Tutacak Çalıştay Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Yukarı Mezopotamya ve Ötesinde Tarih Öncesi Çömlekçilik” çalıştayının açılış programı gerçekleştirildi. 3 gün boyunca devam edecek ve dünyanın farklı ülkelerinden bilim insanlarını Kahramanmaraş’ta buluşturan çalıştayda, tarih öncesi çömlekçiliğin gelişimi ve bölgenin binlerce yıllık arkeolojik mirası bilimsel veriler ışığında ele alınacak.

Pusula Maraş Eğitim Merkezi Cumartesi Günü Açılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz hazırlık kursu sunacağı Pusula Maraş Eğitim Merkezi’nde son hazırlıklar yapılıyor. Merkezde eğitim alacak öğrenciler için ön başvuru ve seviye tespit sınavlarının ardından kayıt sürecine geçildi. Yerel yönetimlere örnek olacak merkez, 12 Eylül Cumartesi günü açılarak eğitimlerine başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Pazarcık’ın Yol Ağını Sıcak Asfaltla İlmek İlmek Örüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin başlattığı şehir tarihinin en büyük asfalt seferberliği kapsamında Pazarcık’ta 122 cadde ve sokakta 30 kilometrelik yol, 53 bin ton sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların yıl sonuna kadar genişletilmesiyle 132 cadde ve sokakta 32 kilometrelik güzergâhın 62 bin ton sıcak asfaltla kaplanması ve toplam 150 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den, Dulkadiroğlu Aslanbey Mahallesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt seriminde sona yaklaştığı Dulkadiroğlu Aslanbey Mahallesi’nde son dokunuşlarını yapıyor. 130 sokağın 122’sinde çalışmaların tamamlandığı mahallede 7 bin 25’inci sokak sıcak asfalt ile kaplanıyor. 

Kahramanmaraş’ta Korkutan Yangın! Çevredeki Yapılara Sıçramadan Söndürüldü

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda akaryakıt istasyonunun arka bölümündeki depo ve garajda yangın çıktı. Ekipler alevleri çevreye sıçramadan söndürdü.

TÜM HABERLER