© Haber Hanesi 2014 - 2025

Sırbistan’dan Geldiler, Kahramanmaraş’ı Çok Beğendiler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, "Tuna'dan Anadolu'ya Türkçe Araştırma Geliştirme Projesi" kapsamında Sırbistan’dan gelen 22 kişilik gruba Kahramanmaraş’ın tarihi ve turistik mekânlarını tanıttı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi ve turistik değerlerinin tanıtımı noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Yunus Emre Enstitüsü ve Gaziantep Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen "Tuna'dan Anadolu'ya Türkçe Araştırma Geliştirme Projesi" ile Sırbistan’dan Türkiye’ye gelen 22 kişilik grupla Kahramanmaraş gezisi düzenlendi. Yunus Emre Enstitüsü Belgrad Şubesi’nde Türkçe eğitimi alan grup, Büyükşehir Belediyesi’nin gezi programında; Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi, Mahmut Arif Paşa Konağı, Maraş Kültür Evi, Kahramanmaraş Kalesi, Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi ve Taş Köprü gibi şehrin tarihi ve turistik mekânlarını yakından gördü. Sırbistan’dan gelen katılımcılar; Kahramanmaraş’ı çok beğendiklerini ve geziden memnun kaldıklarını belirterek teşekkürlerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER