© Haber Hanesi 2014 - 2025

Sevgililer Günü Kutlaması Kaza ile Son Buldu: 2 Ölü, 2 Yaralı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Sevgililer Günü'nde akşam yemeği sonrası dönüş, feci bir kaza ile sona erdi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Sevgililer Günü kutlaması dönüşünde feci bir trafik kazası meydana geldi. Saat 02.00 sıralarında yaşanan kaza, 14 Şubat'ı kutlamak için yemeğe giden 2 çiftin bulunduğu aracın kontrolünün kaybedilmesiyle gerçekleşti. Sedat Taşdemir (31) idaresindeki araç, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak taklalar atmış ve tarlaya uçmuştur. Kazada, nişanlısı Eda Ateşmen (24) ve Zeynep Murhan (32) yaşamını yitirirken, sürücü Sedat Taşdemir ile yanındaki yolcu Mustafa Murhan yaralandı.

Olay yerine çağrılan 112, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahalelerle yaralılar ve hayatını kaybedenler araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak, Eda Ateşmen ve Zeynep Murhan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan sürücü Sedat Taşdemir ise yoğun bakım ünitesine alındı. Çiftlerin, Sevgililer Günü'nü kutlamak için Bursa'da bir restoranda yemek yedikleri öğrenildi.

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili olarak soruşturma başlatmıştır. Yağışlı hava koşullarının ve sürücünün kontrol kaybının kazaya ne şekilde etki ettiği detaylı olarak incelenecek.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER