SEMİH MUMBUÇ SERAMİK SERGİSİ AÇACAK
GÜNDEMTıp doktoru ve koleksiyoner olan sanatçı Semih Mumbuç, Sanko Sanat Galerisi’nde 14 Haziran’da “Doğa ve Renkler” temalı seramik sergisi açacak.
1958 yılında doğan sanatçı ilk, orta ve yükseköğrenimini Ankara’da yaptı. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1982 yılında mezun oldu. 1998 yılında kulak, burun ve boğaz hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. 1994 yılından beri Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapıyor.
Geçmiş yıllarda kara kalem, yağlı boya resim çalışmaları yapan sanatçı, son bir yılda seramik üzerine yoğunlaştı. Aynı zamanda koleksiyoner olan Semih Mumbuç, 2019 yılında Demet Akınal Seramik Atölyesi ile birlikte açtığı karma sergiden sonra ilk kişisel sergisini Sanko Sanat Galerisi’nde açacak.
Mumbuç’un, 14 Haziran Cuma günü saat 17.30’da Sanko Sanat Galerisi’nde açılacak sergisi, 12 Temmuz’a kadar gezilebilecek.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.