Şehrin Giriş Arterlerine Yeşil Dokunuş
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi Adana, Kayseri ve Gaziantep karayolları çevresindeki atıl arazileri yeşil alan olarak değerlendiriyor. Hal Kavşağı mevkiindeki 4 bin metrekarelik alanda devam eden sert zemin, kent mobilyaları ve peyzaj uygulamaları şehir estetiğine artı değer kazandıracak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yaptığı çalışmalarla yeşil alanların sayısını artırıyor. Bir süre önce Gaziantep yolu bitişiğinde yaklaşık 5 bin metrekarelik çalışma gerçekleştiren ekiplerin yeni çalışma noktası, Kayseri yolu Hal Kavşağı mevkii oldu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla, bölgedeki atıl arazi yeşil alan olarak değerlendirilecek. Yaklaşık 4 bin metrekarelik boş alanda sert zemin uygulamaları devam ederken, kent mobilyaları, bitkilendirme ve peyzaj çalışmalarıyla atıl arazi estetik bir görünüme kavuşacak.
Hafriyat Sahası Değil, Yeşil Alan
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Adana, Gaziantep ve Kayseri karayollarımızın bitişiğinde bulunan boş arazileri yeşil alanlar haline getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Yaptığımız çalışmalarla hem şehrimizin çehresi güzelleşecek, hem de kaçak hafriyat dökümlerinin önü büyük ölçüde kesilmiş olacak” ifadeleri kullanıldı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.