Şehrin Altyapısı Bakıma Alındı
Kahramanmaraş HaberleriKASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, ani yağışlara bağlı meydana gelebilecek olumsuzlukları en aza indirmek için altyapı hatlarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından oluşturulan plan dâhilinde proje ve yatırımlarını hayata geçirmeyi sürdürürken, KASKİ Genel Müdürlüğünce; depremde hasar gören altyapı hatlarının iyileştirilmesi ve yenilenmesi noktasında da yoğun gayret gösteriliyor. Yaklaşan kış ayları öncesi, ani yağışlar neticesinde meydana gelebilecek olumsuzluklara mahal vermemek için şehir genelinde kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizliği yapılırken, logar ve mazgal açma işlemleri de gerçekleştiriliyor. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalarla yerleşim yerlerinin altyapısı kışa hazırlanıyor. Konu ile ilgili olarak KASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların taleplerini ALO 185 Çağrı Merkezi üzerinden ulaştırabileceği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.