Şehitkamil’de Ramazan Coşkusu: 5 Farklı Bölgede İftar Çadırı Kuruldu!
GÜNDEMŞehitkamil Belediyesi tarafından 5 farklı bölgede kurulan iftar çadırı, her gün binlerce kişiye hizmet ediyor. Vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya gelen Başkan Umut Yılmaz, “Ramazan ayı boyunca halkımızla daha dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın talimatıyla, ilçenin 5 farklı bölgesinde iftar çadırları kuruldu. Ramazan ayı boyunca Gaziantep halkına hizmet verecek çadırlara ilk 4 günde binlerce kişiyi ağırladı. Başkan Yılmaz, Ramazan ayında hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmesini istemediklerini söyledi.
Yılmaz, 5 farklı bölgede iftar çadırı kurduklarını belirterek, Günler öncesinden başlayan hazırlıklarımızla “Kuzeyşehir 186 Nolu Taziye Evi, Belkız Mahallesi’nde Biruni Sosyal Tesisi, Umut Mahallesi’nde 170 Nolu Taziye Evi yanı, Karşıyaka’da 190 Nolu Taziye Evi yanı ve Üniversite Kent Lokantası’nda her akşam orucunu açmak isteyen vatandaşlarımıza yemek ikramında bulunuyoruz” dedi.
DAHA ÇOK DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ
Şehitkamil’de Ramazan ayında da halkın yanında olacaklarını belirten Yılmaz, “Birlik ve beraberliğe en çok bugünlerde ihtiyaç var. Maalesef sosyal ve ekonomik olarak zorlu bir dönemin içerisindeyiz. Beraber atlatacağımıza da yürekten inanıyorum. Halkımızla sürekli dayanışma içerisinde olarak, güzel günlere doğru yol alacağız” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.