Şehitkamil'de Asfalt Seferberliği: 3 Ayda 40 Bin Ton Asfalt Döküldü
GÜNDEMGaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın başlattığı asfalt seferberliği ile ilçe genelinde bozuk yollar düzeltilirken, yeni yollar da asfaltla buluşturuldu. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, Şehitkamil’de her sokağın, her caddenin yenileneceğini belirterek, “Sadece 3 ay gibi kısa bir sürede 40 bin ton asfalt döktük. Söz verdiğimiz gibi Şehitkamil’i hep birlikte tüm imkanlarımızla yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın göreve gelir gelmez başlattığı asfalt seferberliği ile ilçe genelinde yollar yeni bir yüze kavuşuyor. Kentin birçok bölgesinde yıllardır onarılmayan yollar Başkan Yılmaz’ın talimatıyla yenileniyor. Bu kapsamda ilçe genelinde yürütülen çalışmalar ilçe sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.
ŞEHİTKAMİL’DE BOZUK YOL KALMAYACAK
Gazikent bölgesinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ekiplerden bilgi aldı. Asfalt, yol bakım onarım çalışmalarının aralıksız devam edeceğini dile getiren Yılmaz, “Kısıtlı imkanlarla ilçemizin neredeyse genelinde bozuk olan yolları hızlı ve özverili bir şekilde düzelteceğiz. Şehitkamil’de kimse bozuk yollarda seyahat etmeyecek” diye konuştu.
40 BİN TON ASFALT KULLANILDI
Göreve başlayalı kısa bir süre olmasına karşın vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda asfaltlama çalışmalarını da öncelik verdiklerini aktaran Başkan Yılmaz, şunları kaydetti:
“Göreve başladığımız Nisan ayından bugüne kadar 40 bin tonun üzerinde asfalt dökerek yollarımızın bir kısmını yeniledik. Yeni açılan yollarımızı da asfaltla buluşturdu. Tüm çabamız her bir Şehitkamilli komşumuza yakışır yollarda seyahat etmeleri. Kış gelmeden tüm yollarımızın asfaltlanmasını hedefliyoruz. Yaşanabilir bir Şehitkamil yolunda çalışmalarımıza hız kesmeden, aralıksız devam edeceğiz.”
Başkan Yılmaz, asfalt çalışmaları sürerken vatandaşlarla da sohbet etti. Yürütülen çalışmaları memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, hizmete hasret kaldıklarını anlatarak, Başkan Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.