Şehitkamil Belediyesi'nden Kadınlara Destek: Hanımlar Lokali'nde Yoğun İlgi Gören Kurslar
GÜNDEMGaziantep Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet sunan Hanımlar Lokali’nde açılan resim, mefruşat ve pastacılık kurslarına katılım sağlayan kadınlar hobilerini geliştirirken, yeteneklerini profesyonel bir düzeye taşıma fırsatı buluyor.
Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali, kadınlara yönelik sunduğu resim, mefruşat ve pastacılık kurslarıyla büyük ilgi gördü. Her yaş grubundan kadının katılım gösterdiği kurslar, alanında uzman eğitmenler tarafından yürütülüyor. 3 farklı alanda sunulan kurslara yaklaşık 400 kadın katılıyor ve her bir katılımcı, kurslarda edindiği bilgileri günlük hayatında uygulama fırsatı yakalıyor.
RESİM KURSU İLE SANATSAL YOLCULUK BAŞLIYOR
Resim kursunda katılımcılar, temel tekniklerden başlayarak, çeşitli malzemelerin ve yöntemlerin nasıl kullanıldığını öğrenerek, sanatsal becerilerini geliştiriyorlar. Pastacılık pasta yapımı ve süslemesi üzerine eğitimler verilirken, katılımcılar aynı zamanda hijyen ve sunum konularında da bilgi sahibi oluyorlar.
Ev dekorasyonuna meraklı kadınların tercih ettiği mefruşat kursunda da el becerileri ön plana çıkıyor. Kumaş seçimi, dikiş teknikleri ve estetik detayların işlendiği bu kurs, kadınların kendi ev dekorasyonlarında fark yaratmalarına olanak sağlıyor.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.