© Haber Hanesi 2014 - 2025

Şehitkamil Belediyesi'nden GATEM Bölgesi'nde Dip Bucak Temizlik Çalışması

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın başlattığı temizlik seferberliği ile kentin yoğun bölgeleri çöp ve kirden arındırılıyor. Haftasonu GATEM Bölgesi’nde gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmalarıyla bölge yeni bir görünüm kazandı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın göreve başlamasıyla ilçe genelinde başlayan temizlik seferberliği birçok bölgede devam ediyor. Özellikle, yaya ve araç trafiğinin yoğun bölgelerde devam eden çalışmalarla ilçenin adeta görünümü değişti.

Son olarak kentin önemli ticaret merkezlerinden GATEM Bölgesi’nde temizlik çalışmaları yapıldı. Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede adeta dip bucak temizlik yapıldı. Çöp konteynerleri dezenfekte edilirken, çöp yığınları da toplandı.

EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil’i hak ettiğini görünüme kavuşturmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Kentin birçok noktasında temizlik çalışmalarının devam ettiğini anlatan Yılmaz, “GATEM ve çevresi insan yoğunluğunun en çok olduğu ticari bölgelerimizden biri. Kentimize yakışmayan bir görünüme sahipti ve bu da bizim için oldukça rahatsız ediciydi. Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla bölgeyi 2 günde temizledik. Bizler Şehitkamil’imizi her alanda örnek bir ilçe haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Ancak temizlik konusunu ancak halkımızla birlikte çözebiliriz. İnşallah hemşehrilerimizle birlikte “En güzel temizlik, kirletmemektir” anlayışıyla hareket ederek, ilçemizi hak ettiği görünüme kavuşturacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

TÜM HABERLER