© Haber Hanesi 2014 - 2025

SANKOLU ÖĞRENCİ PİYONODA AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

SANKO Okulları öğrencisi Evrim Eren, Avusturya’nın Viyana şehrinde düzenlenen “III. Uluslararası Edelweiss Piyano Yarışması”nda 9-10 yaş piyano solo kategorisinde Avrupa ikincisi oldu.

Çeşitli ülkelerden 78 yarışmacının katıldığı ve 9-10 yaş kategorisinde tek Türk yarışmacı olan Evrim Eren J. S. Bach-A. Marcello Concerto Adagio ve Fikret Amirov-Lirico Danza olmak üzere iki eser seslendirdi. Eserleri ve yeteneğiyle beş jüri üyesinin de büyük beğenisini toplayan Evrim Eren piyano solo kategorisinde Avrupa ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, “SANKO Okulları olarak ‘Bütün İnsan’ yetiştirmek ilkesiyle çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, spor ve sanat alanında da başarılara imza atarak, okulumuzun ve Gaziantep’in ötesinde, Türkiye’nin adını uluslararası platformlarda duyurmaları bizleri gururlandırıyor” dedi.

 

Asyalı, Evrim Eren’i ve emeği geçen öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER