Sanko Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Kileci 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı
GÜNDEMSANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Dr. Kileci, “Umutların tükendiği bir anda zulme, adaletsizliğe ve her türlü baskıya dur diyen, özgürce yaşamak için gerektiğinde ölümü göze almanın gerektiğini haykıran, hayatını bu millet ve devlet için hiçe sayan Büyük Önderimiz sadece Türk Milleti için değil, bağımsızlığın önemini bilen tüm milletler için yeri doldurulamaz bir liderdir” dedi.
Dr. Kileci, mesajını şu sözlerle sonlandırdı:
“Daha yapılacak çok şey varken talihsizce aramızdan bedenen ayrılan ancak ilkeleri ve ışığı ile her zaman yolumuzu aydınlatan Atamız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.”
"Büyük Önder Atatürk, sadece Türk Milletinin kaderine değil, tarihin akışına da damga vurmuştur” dedi.
“Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve idealleri, aydınlık geleceğe emin adımlarla ilerleyen milletimize rehberlik etmektedir” diyen Dr. Kileci mesajını şöyle sürdürdü:
“TBMM’nin ilk Başkanı, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bizlere sonsuza dek özgürce dalgalanacak bir bayrak altında bağımsızca yaşayabileceğimiz bir ülke bıraktı.
Cumhuriyetimizin huzur ve güven içinde geleceğe taşınması için her türlü sorumluluğu yılmadan ve yorulmadan yerine getirmek hepimizin görevidir.
Yaşamını bu güzel ülke ve milletinin özgürlüğüne adayan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84’üncü yılında derin bir hüzün, saygı ve rahmetle anıyorum.”
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.