Sanko Tekstil Adıyaman İşletme Çalışanlarından Kan Bağışı
GÜNDEMSanko Tekstil Adıyaman İşletmeleri yönetici ve çalışanları, son dönemde dünyayı ve ülkemizi etkileyen Covid-19 pandemisi nedeniyle Türk Kızılay kan merkezlerindeki kan stoklarına katkı sunmak amacıyla kan bağışında bulundu.
Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Özhan, SANKO Holding ve Konukoğlu Ailesinin toplumsal duyarlılığa hassasiyet gösterdiğini belirterek, “Sosyal sorumluluk anlayışı ile SANKO Holding merkezinde başlatılan kan bağışı kampanyasına, SANKO’nun Gaziantep ve bölgede faaliyet gösteren tüm işletme ve kurumları katıldı” dedi.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle kan bağışının öneminin daha da arttığına vurgu yapan Özhan, SANKO’nun her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini söyledi.
Toplumun birbirine daha fazla destek olması gereken bir süreçten geçildiğini anlata Özhan, “Kurucu irademizin anlayışında olduğu gibi, devletimiz ve milletimiz varsa biz varız. Bugünler için varız. Arkadaşlarımız bu düşünceden hareketle kan bağışına ilgi gösterdi. Toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket edip bu anlamlı kampanyaya destek veren çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
Kan bağışı kampanyası kapsamında, SANKO Holding merkez, Sanko Tekstil, Süper Film Ambalaj, Çimko Çimento, Sanko Havlu, Gaziantep Ytong, Sanko Üniversitesi ve Hastanesi ile Sanko Tekstil Adıyaman İşletmeleri yönetici ve çalışanları Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.