Sanko Okullarının Yüzme Başarısı
GÜNDEMGençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Adıyaman’da düzenlenen “Anadolu Yıldızlar Ligi Kız-Erkek Yüzme Grup Müsabakaları”nda Yıldızlar ligi Gaziantep karmasına SANKO Okullarının dört öğrencisi seçildi.
Müsabakalarda SANKO Okulları öğrencilerinden Defnesu Demirbakan 50 ve 100 metre kelebek stilde, 400 metre serbest stilde, 4x100 metre serbest bayrakta bölge birinciliğini kazandı.
Duru Kayın 200 metre karışık stil, 4x100 serbest bayrak ve karışık bayrakta bölge birincisi, 50 ve 100 metre kurbağalama stilde bölge ikincisi oldu. Mustafa Kemal Kaya 100 ve 200 metre kurbağalama, 4x100 metre karışık bayrakta bölge birincisi, 100 metre serbest bayrakta bölge üçüncüsü olmayı başardı. Alperen Göksular 4x100 metre serbest bayrakta bölge birincisi, 50 metre sırtüstü stilde bölge üçüncülüğünü elde etti. SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin toplam 11 altın, iki gümüş ve iki bronz madalya kazandıklarını söyledi. Asyalı, 15-16 Nisan 2022’de düzenlenecek olan Analig yarı finalinde öğrencilerine başarılar diledi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.