© Haber Hanesi 2014 - 2025

SANKO Okulları’nda 25. Yıl Coşkusu Festivalle Taçlandı

Özel SANKO Okulları, 25’inci kuruluş yılı kapsamında düzenlediği “25. Yıl Gençlik ve Bahar Festivali” yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ruhunu taşıyan festivalde öğrenciler, öğretmenler, veliler, mezunlar ve tüm okul çalışanları bir araya gelerek hem bayram coşkusunu paylaştı hem de SANKO Okulları’nın 25 yıllık köklü eğitim yolculuğunu birlikte kutladı.

Festival alanında kurulan etkinlik ve yiyecek stantları, müzik dinletileri, oyun alanları ve sosyal aktiviteler katılımcılara keyifli anlar yaşatırken; festivalin finalinde sanatçı Melek Mosso, sahne aldı. Coşkulu konser programı, gençlerin ve davetlilerin büyük beğenisini topladı.

 

SANKO Okulları Danışma Kurulu Başkanı Zeynep Konukoğlu, festival kapsamında gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Sizler ülkemizin geleceğisiniz” dedi.

 

Konukoğlu, “Köklü çınarın genç dalı” SANKO Okulları’nın 25’inci yılında bu anlamlı geceyi kendileriyle birlikte paylaşan tüm katılımcılara teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.

Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"

Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

TÜM HABERLER