Sanko Okulları Öğrencisi Satranç'ta Türkiye Üçüncüsü Oldu
GÜNDEMSANKO Okulları öğrencisi Kutay Sakmak, “2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası”nda 13 yaş genel kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu ve Milli Takım havuzuna seçildi.
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen “Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası”na, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 24 kategoride 7-18 yaş arası yaklaşık 2 bin sporcu katıldı.
SANKO Okulları öğrencisi Kutay Sakmak, şampiyonada 13 Yaş Genel Kategorisinde oynadığı dokuz karşılaşmanın yedisini kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu. Elde ettiği dereceyle Milli Takım havuzuna da seçilen Sakmak, Avrupa ve Dünya Yaş Grupları gibi birçok uluslararası etkinlikte ülkemizi temsil edecek.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencisi Kutay Sakmak’ın başarısı ile gurur duyduklarını belirterek başarılarının devamını diledi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.