© Haber Hanesi 2014 - 2025

Sanko Okulları Öğrencisi Eskrimde Türkiye Beşincisi Oldu

SANKO Okulları öğrencisi Ekin Asyalı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Okul Sporları Eskrim Gençler, Yıldızlar, Küçükler Türkiye Birinciliği Yarışması”nda “Genç Kız Epe Kategorisi”nde Türkiye beşincisi oldu.

Kahramanmaraş Spor Salonunda düzenlenen yarışmaya; Genç Kız-Erkek Epe, Folore ve Kılıç Kategorisinde 233 sporcu, Yıldız Kız- Erkek Epe, Folore ve Kılıç Kategorisinde 211 sporcu, Küçükler Kız-Erkek Epe, Folore ve Kılıç Kategorisinde ise 210 sporcu katıldı.

SANKO Okulları; eskrim Türkiye birinciliği yarışlarında Rüzgar Ata Kuday, Kağan Yılmaz, Mustafa Erdem, Esma Sultan Gözcü, Nazenin İpek Söylemez, Ekin Asyalı, Nisa Güneş, Yasemin Sude Sarıkaya, Zeynep Nisa Demir, Davutcan Demir, Eren Can, Yavuz Selim Altan, Vehbi Kayra Ulucan ve Kaan Çavdar’dan oluşan sporcularla mücadele etti.Yarışlarda Genç Kız Epe Kategorisinde Ekin Asyalı, pul maçlarında sağlamış olduğu başarısı ile eleme maçlarına geçiş sağlayarak Türkiye beşinciliği kazandı.SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, yarışmaya katılan 15 sporcusunu ve öğretmenleri kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER