SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİN YÜZME BAŞARISI
GÜNDEMSANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen “12’nci Geleneksel Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmasında” 4 kupa ve 32 madalya kazanarak önemli başarıya imza attı.
Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışlarda, Azra Aksoy, Çınar Özkamalı, Yaprak Ece Tuncel, Elizan Özgenç, Elif İpek Çevik, Irmak Zehra Kökmen, Tuna Karakuş, Onur Güzel, Kadirhan Sağlam, Ali Emre Simitçi, Kerem Kaya, Ertan Emre Alageyik, Beril Tanrıtanır, Defnesu Demirbakan ve Duru Kayın’dan oluşan SANKO Spor Kulübü öğrencileri 10 birincilik, 11 ikincilik ve 11 üçüncülük madalyası kazandı.
SANKO Okulları öğrencileri, elde ettikleri başarılar sonucunda 11-12 Yaş Kız, 11-12 Yaş Erkek, 13 ve Açık Yaş Kız ile 13 ve Açık Yaş Erkek Kategorilerinde üçüncülük kupasının da sahibi oldu.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini ve antrenörleri Mehmet Ali Karakuş ile Meltem Kalkan’ı kutladı.
Asyalı, A barajını geçerek Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan öğrencisi Tuna Karakuş ve B barajını geçerek bölge şampiyonasına katılacak olan Azra Aksoy’a başarılar diledi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı
Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi.
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.