© Haber Hanesi 2014 - 2025

Sanko Holding, Listede En Fazla Şirketi Bulunan Grup Ödülü Aldı

Ekonomist Dergisi’nin Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması’nda yüksek performanslarıyla öne çıkan şirketlerin ödüllendirildiği “Anadolu 500 Ödül Töreni”, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

SANKO Grubu, Ekonomist Dergisi Anadolu 500 Ödül Töreninde “Listede En Fazla Şirketi Bulunan Grup” Ödülü’nün sahibi oldu.

 

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, törende yaptığı teşekkür konuşmasında, “Türkiye’nin gelişmesi için 118 yıldır var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki dönemlerde de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Anadolu 500 listesinde dokuz firmayla bulunmaktan gurur duyduklarını belirten Konukoğlu, şunları kaydetti:

 

“SANKO Grubu olarak 2021 yılında koymuş olduğumuz hedeflerin üzerinde bir başarı elde ettik. Bu başarı tüm mesai arkadaşlarımın çok büyük özverili çalışması sonucunda gerçekleşti, hepsine teşekkür ederim. Anadolu 500’e giren Türkiye’deki tüm firmaları, çalışanları ve üst düzey yöneticileriyle birlikte gönülden kutluyorum. Ülkemizin büyümesi ve gelişmesi için yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı hepsini tebrik ederim.”

 

SANKO HOLDİNG, ANADOLU 500’DE EN ÇOK ŞİRKETİ BULUNAN GRUP OLDU

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Anadolu 500 Listesinde En Çok Şirketi Bulunan Grup kategorisinde birinci sırada yer alan SANKO Holding ödüllendirildi.

 

Listede Sanko Dış Ticaret ihracatı en yüksek beşinci, Sanko Tekstil İşletmeleri Anadolu’nun istihdamı en yüksek ikinci ve Anadolu’nun Kadın Dostu beşinci şirketi olarak açıklandı. 

 

Şirketlerin 2020 yılı üretimden net satışları baz alınarak yapılan çalışmaya göre, SANKO Grubu şirketlerinden Sanko Tekstil, Sanko Dış Ticaret, Sanko Enerji, Süper Film Ambalaj, TechData Bilgisayar Sistemleri, Çimko Çimento ve Beton, Sanko Pazarlama İthalat İhracat, Enko Enerji ve Bartın Çimento listede bulunuyordu.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER