Sanayi’nin Yeni Yerleşkesinde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi ve KASKİ, Küçük Sanayi Sitesi’nin yeni yerleşke alanında çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 10 bin kişiyi istihdam edeceği öngörülen yerleşkede, yaklaşık 50 Milyon TL’lik yatırımlar kapsamında, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatları oluşturuluyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi’nde yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bir süre önce toplamda 4,5 Milyon TL’lik yatırımla, alt ve üstyapısıyla baştan uca yenilenen Mehmet Nuri Arıkan Caddesi’nin ardından yeni yerleşke alanında da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Toplamda 2 bin 500 işyerinin bulunduğu ve 20 bin kişinin çalıştığı Küçük Sanayi Sitesi civarında konumlandırılan yeni yerleşkenin, alt ve üstyapı hazırlıkları yapılıyor. Çalışmalarla, yaklaşık 10 bin kişiyi istihdam edeceği öngörülen yerleşkede, toplamda 50 Milyon TL’lik alt ve üstyapı yatırımı gerçekleştirilmiş olacak. KASKİ ekiplerince sürdürülen çalışmalarla 9 kilometre kanalizasyon ve yağmursuyu hattı tamamlandı. Devam eden 85 kilometrelik içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının ise 2022 yılı içinde tamamlanması hedefleniyor.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.