© Haber Hanesi 2014 - 2025

Saliha Erdim Kahramanmaraş'ta Aile Kavramını Ele Alıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 5 Ekim Cumartesi günü NFK Kültür Merkezi'nde, Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla “Modern Zamanlarda Aile Olabilmek” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Saat 15.00’te başlayacak etkinliğe, ebeveynler başta olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi.

Şiir ve edebiyatın merkezi olarak bilinen Kahramanmaraş, kültür sanat faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, uzman konuklarla Kahramanmaraşlıları buluşturmaya devam eden belediye, Saliha Erdim’in katılımıyla aile dinamiklerine dair önemli bir konferans düzenleyecek.

Saliha Erdim, “Eşimi Anlamak İstiyorum”, “Sorusu Olmayanın Cevabı Yoktur”, “Hayat Filminden Kurtarıcı Kareler” ve “Anne Baba Çocuk İlişkisinde Kardeş Kıskançlığı” gibi eserleriyle ebeveynlere rehberlik eden bir yazar olarak tanınıyor. Söyleşi sırasında, aile bireylerinin paylaşımları, gelişen teknolojinin aile üzerindeki etkileri, aile içindeki sorunlar ve modern aile yapısı gibi konular farklı bakış açılarıyla ele alınacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerle toplumu bilinçlendirmeyi ve aile ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor. Etkinlikte Saliha Erdim’in sunumuyla ailelerin modern hayatta karşılaştıkları zorlukları anlamalarına ve aşmalarına yardımcı olacak önemli bilgiler paylaşılacak.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Gece Boyunca Su Kesintisi! KASKİ 14 Mahalleliyi Uyardı

Kahramanmaraş’ta planlı su kesintisi yaşanacak. KASKİ, Onikişubat ilçesinde DM10 su deposunda yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle 14 mahalleye belirli saatler arasında su verilemeyeceğini duyurdu.

Kitap Fuarı’nda Perşembe Günü Ayvazoğlu ve Türküsev Okurlarla Buluşacak

Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda 22 Ekim Perşembe günü fikir ve edebiyat dünyasının sevilen yazarlarından Beşir Ayvazoğlu ve Sevda Türküsev KAFUM’da edebiyatseverlerle bir araya gelecek.

Spor Şehri Kahramanmaraş’ta Gençlere İlham Veren Buluşma

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından; TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ile Türk futbolunun efsanelerinden Tanju Çolak, Mehmet Özdilek ve İbrahim Yattara’nın katılımıyla "Amatör Sporlar Sezon Açılışı ve Spor Şehri Kahramanmaraş Buluşması" programı düzenlendi. Programda konuşan Başkan Görgel, “Kahramanmaraş'ımızı bir spor şehri haline getirebilmek en büyük hedeflerimizden birisi. Başarılı sporcularımızın önünün açıldığı bir Kahramanmaraş'ı hayal ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Gazi Mustafa Kuşçu Caddesi’ni Asfaltlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Yörük Selim Mahallesi’ndeki Gazi Mustafa Kuşçu Caddesi’ni baştan sona asfaltlıyor.

Kitap Fuarı’nda Çocukların Dijital Dünyası Konuşuldu

Anadolu’nun en büyük kitap fuarında okurlarla bir araya gelen “Dijital Baba” olarak bilinen yazar Orhan Toker, çocuklarda teknoloji bağımlılığı, sosyal medyanın riskleri ve ailelerin dijital rehberlikteki rolünü ele aldı.

Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, Edebiyat Mirasını Nesilden Nesile Taşıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Edebiyatın Başkenti Kahramanmaraş’ta düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, çocuklardan gençlere, yetişkinlerden ileri yaştaki kitapseverlere kadar her yaştan ziyaretçiyi aynı çatı altında buluşturuyor.

TÜM HABERLER