Sağanak Sonrası Kavurucu Sıcak Geliyor! Kahramanmaraş’ta 39 Derece Alarmı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta hava durumu değişiyor. Pazartesi ve salı sağanak yağış beklenirken çarşambadan sonra sıcaklık hızla yükselecek ve 39 dereceye ulaşacak.
Kahramanmaraş’ta yeni haftanın hava tablosu iki farklı döneme sahne olacak. Haftanın ilk iki gününde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, çarşamba günüyle birlikte sıcaklıkların belirgin şekilde yükselmesi öngörülüyor. Kentte perşembe ve cuma günleri sıcaklığın 39 dereceye kadar çıkması bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre pazartesi günü Kahramanmaraş genelinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Sıcaklıkların 21 ile 31 derece arasında değişmesi beklenen kentte nem oranının yüzde 45-93 aralığında olması öngörülüyor. Batı yönünden esecek rüzgârın hızının ise saatte 15 kilometre civarında olması bekleniyor.
Salı günü de yağış var
Salı günü Kahramanmaraş’ta yağışlı hava devam edecek. Gök gürültülü sağanak beklenen kentte sıcaklıkların 20 ila 32 derece arasında seyretmesi tahmin ediliyor.
Salı günü nem oranının yüzde 34 ile 93 arasında değişmesi beklenirken, batı yönlü rüzgârın saatte 16 kilometre hızla esmesi öngörülüyor.
Çarşamba ile birlikte sıcaklık yükseliyor
Kahramanmaraş’ta çarşamba günü hava koşulları değişecek. Yağışlı sistemin ardından sıcaklıkların yeniden yükselmesi beklenirken, termometrelerin gün içerisinde 35 dereceyi göstermesi öngörülüyor.
Çarşamba günü en düşük sıcaklığın 21 derece olması tahmin ediliyor. Nem oranının yüzde 22-94 arasında değişeceği, batıdan esecek rüzgârın hızının ise saatte 16 kilometre olacağı belirtiliyor.
Perşembe günü 39 dereceye çıkacak
Haftanın sıcaklık açısından dikkat çeken günü perşembe olacak. Kahramanmaraş’ta sıcaklığın 39 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.
Kentte en düşük sıcaklığın 22 derece olması tahmin edilirken, nem oranının yüzde 10 ile 85 arasında değişmesi bekleniyor. Rüzgârın ise kuzeybatı yönünden saatte 12 kilometre hızla esmesi öngörülüyor.
Cuma günü de sıcak hava etkili
Kavurucu sıcaklık cuma günü de etkisini sürdürecek. Kahramanmaraş’ta sıcaklıkların 22 ila 39 derece arasında seyretmesi bekleniyor.
Cuma günü nem oranının yüzde 10-59 aralığında olması, batı yönünden esecek rüzgârın hızının ise saatte 10 kilometre seviyesinde kalması tahmin ediliyor.
Kentte böylece haftanın ilk bölümünde yağış, ikinci bölümünde ise yüksek sıcaklıkların etkili olması bekleniyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta Feci Kaza! 14 Yaşındaki Yaya Otomobilin Altına Sürüklendi
Kahramanmaraş Onikişubat’ta motokurye 14 yaşındaki yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin altına sürüklenen yaya ve sürücü yaralandı.
Afşin’den Keçiören’deki Er Meydanına Filistin Mesajı
Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, kardeş belediye Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Büyük Geleneksel Karakucak Güreş Festivali ve Keçiören Büyükler Karakucak Güreşi Dünya Şampiyonası’na katıldı. Başkan Kıraç, ödül töreninde Filistin bayrağı açarak Gazze’de yaşanan insani krize dikkat çekti.
MHP Onikişubat’ta Yeni Dönemin İlk Toplantısı Yapıldı: Saha Çalışmaları Masada
MHP Onikişubat İlçe Başkanı Koray Korkmaz yönetiminde yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı. Saha, mahalle ziyaretleri ve teşkilat hedefleri konuşuldu.
Pusula Maraş’tan 6 Bin Adaya KPSS Öncesi Gerçek Sınav Provası
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KPSS’ye hazırlanan 6 bin adaya sınav öncesi önemli bir prova fırsatı sundu. Pusula Maraş tarafından gerçekleştirilen deneme sınavı, ÖSYM formatı ve gerçek sınav atmosferiyle adaylara deneyim kazandırdı.
KİPAŞ İstiklal Basket’in Amerikalı Yıldızları Kahramanmaraş’a Geldi!
Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen KİPAŞ İstiklal Basket’in Amerikalı transferleri Kahramanmaraş’a geldi. Jefferson ve Nweke hazırlıklara katıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı Güçleniyor! İki Oyuncu Kadroya Katıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Yasenya Hamurcu ve genç pasör Büşra Güler’i kadrosuna katarak yeni sezona hazırlanıyor.