Rıdvan Fadıloğlu: 'Gaziantep'i birlikte yönetiyor, birlikte büyütüyoruz'
SİYASETCumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehrimizi daha güzel bir yere dönüştürmek için her vatandaşımızın katkısına ihtiyacımız var. Birlikte çalışarak, birlikte kararlar alarak ve birlikte hareket ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Ziyaretlerine, Göllüce Mahallesi esnaf ziyareti ile başlayan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra YILDA Şirketler Grubu üyelerinin misafiri oldu. Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesi Yunus Emre Cemevi ziyareti ile güne devam eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sonrasında Boyno ve Pirsultan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Türk Kızılay Şehitkamil Şube Başkanı İsmail Güler ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, akşam saatlerinde ise Besnililer Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Yaşar ve üyelerle buluştu.
Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na programlarda; AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe eşlik etti.
ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETİYOR, BİRLİKTE BÜYÜTÜYORUZ
Vatandaşın; katılım, öneri ve eleştirilerinin kendileri için önemine vurgu yapan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Bizler, vatandaşımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hareket ediyoruz. Bu şehrin, gerçek sahiplerinin halkımız olduğunu çok iyi biliyorum. Dolayısıyla şehrimizi daha güzel bir yere dönüştürmek için her vatandaşımızın katkısına ihtiyacımız var. Birlikte çalışarak, birlikte kararlar alarak ve birlikte hareket ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için hep birlikte el ele veriyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Halkımızla birlikte olmak, benim için her zaman ayrı bir heyecan ve sorumluluktur. Bizler, bu güzel şehri birlikte yönetiyor, birlikte büyütüyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek üzerine odaklanmış durumdayız. Bu hedefe ulaşmak için halkımızla birlikte çalışıyoruz, birlikte çaba gösteriyoruz. Her yaş grubundan insanımıza özel çok sayıda projemiz var. Ancak en büyük projemiz, her alanda daha yaşanabilir bir Şehitkamil inşa etmek. Bu nedenle hemşehrilerimizin katılımı, öneri ve eleştirileri bizim için son derece önemlidir.”
İlginizi Çekebilir
Yavuz Ağıralioğlu: “Türkiye’nin Sorunu Kaynak Değil, Yönetim Sorunudur”
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Nereden bakarsanız bakın Türkiye’de açıkça görebildiğiniz tek bir şey var: Bu ülke planlanamıyor! Türkiye, kendi gerçek kapasitesine göre yönetilmiyor; Türkiye iyi yönetilmiyor! Türkiye tüm imkânları olduğu halde bu haksız fakirliği yaşıyor” dedi.
Başkan Ağıralioğlu: “Anahtar Parti Seçimin Net ve Tek İktidar Namzetidir”
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı binasındaki bayramlaşma programında, “Seçime sadece bir yıl gibi kısa bir süre kalmışken, ana muhalefet partisinin adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında ikamet ettiği bir ülkenin görüntüsü, asla demokratik bir ülkenin görüntüsü olamaz. Eğer hukukta bir boşluk varsa, Meclis oradadır, o boşluğu derhal dolduracaksınız! Yüksek Seçim Kurulu’nun kararlarıyla asliye hukuk mahkemelerinin kararları birbirini bu denli zora sokuyorsa; eğer bu karmaşadan dolayı seçmenin iradesi gasbediliyor, seçmen sandığa darılıyor, siyasete zerre güven kalmıyor ve halkta ‘Adalet, siyasetin üstüne kirli bir gölge düşürüyor’ duygusu oluşuyorsa, derhal ve bir an önce kanuni düzenleme yapacaksınız! Seçmenin sandıktan kopmasının, umudunu kesmesinin önüne hızla geçeceksiniz” dedi.
Başkan Yavuz Ağıralioğlu: “Bayramdan Sonra Yollara Düşeceğiz”
Anahtar Parti Genel Merkezi’nde teşkilat mensuplarıyla bayramlaşma programına katılan Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu, “Bayramdan sonra seçim otobüsümüze binecek ve yollara düşeceğiz. Şimdi birileri, ‘Anahtar Parti niye bu kadar hızla büyüyor?’ diye merakla sormaya başladı. Kurulduğumuz günden bugüne kadar kameralar bizden hep uzak olduğu için milletimizin umuduna ve güvenine dokunduğumuzu tam olarak idrak edemediler. Ama biz durmadan yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’de siyaset eğer haddini ve sınırını bilmiyorsa biz Anahtar Parti olarak siyaseti tam da halkın emrinde olacağı o meşru hatta çekeceğiz” dedi.
Anahtar Parti Lideri Ağıralioğlu: “Türkiye Bu Yükü Daha Fazla Taşıyamaz”
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Niğde’de yaptığı konuşmada, “2026 yılında biz bu emekli ücretine razı değiliz! Asgari ücrete razı değiliz! Çocuklarımıza reva görülen bu yarım yamalak eğitime, evlatlarımızın işsizliğine ve mesleksiz kalmasına razı değiliz! Tarımdaki bu plansızlığa, çiftçimizin omuzlarına yüklediğiniz ağır yüklere razı değiliz! Bu dağınıklık yüzünden ürünün tarlada çürümesine sebep olan savurganlığınıza, programsızlığınıza razı değiliz!” dedi.
Ümit Özdağ’dan Sert Çıkış: “Türkiye Ağır Bir Demokrasi Krizinden Geçiyor”
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Türkiye’nin ağır bir demokrasi krizi yaşadığını belirterek erken seçim çağrısında bulundu.
Ahmet Çabukel, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Aktif Rol Üstlenecek
Kahramanmaraş siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden Avukat Ahmet Çabukel, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.