Resul Dindar, Ağustos Fuarı’nda Kahramanmaraşlılarla Buluşacak
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 29 Ağustos Cuma günü Karadeniz’in güçlü seslerinden Resul Dindar sahne alacak. Karadeniz müziğinin sevilen temsilcisi Resul Dindar, kendine has yorumu ve güçlü sahne performansıyla Kahramanmaraşlılara unutulmaz bir akşam yaşatacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Geleneksel Ağustos Fuarı, birbirinden özel etkinliklerle şehre renk katmaya devam ediyor. Her gün on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, bu kez Karadeniz’in güçlü seslerinden Resul Dindar’ı müzikseverlerle buluşturacak.
29 Ağustos Cuma günü KAFUM’da gerçekleştirilecek konser, saat 21.00’da başlayacak. Karadeniz müziğinin sevilen temsilcisi Resul Dindar, kendine has yorumu ve güçlü sahne performansıyla Kahramanmaraşlılara unutulmaz bir akşam yaşatacak. Sanatçı, “Doldum Dolana Kadar”, “En Sonum”, “Sevdam İle Beraber”, “Dalgalan Karadeniz” gibi dillerden düşmeyen eserlerini seslendirerek dinleyicilerine adeta Karadeniz rüzgârı estirecek. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, konserin ücretsiz olduğu ve tüm vatandaşların bu müzik ziyafetine davet edildiği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.