© Haber Hanesi 2014 - 2025

Pazar Esnafına Maske Dağıtıldı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 4 günlük sokağa çıkma yasağının kesinleşmesiyle yoğunlaşan esnafa maske desteğinde bulundu. Başkan Okay, imkanlar ölçüsünde vatandaşın sağlığı adına gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını hatırlattı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, koronavirüs ile mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalara hız verdi. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının 4 güne uzatılmasıyla çarşı esnafında oluşan yoğunluğu göz önünde bulunduran Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, esnafa maske desteğinde bulundu.
Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bölgemizde bulunan her bir bireyin sağlığı önceliğimizdir. Bu sebeple hem vatandaşımızın sağlığını hem de esnafımızın sağlığını düşünerek şu 4 günlük süreç öncesinde esnafımıza maske desteğinde bulunduk. Devletimiz maskelerimizi hem PTT aracılığıyla hem de eczaneler aracılığıyla vatandaşlarımıza ulaştırmaktadır. Biz de imkanlarımız ölçüsünde Pazar yerlerimizde ve şuan yoğunluk yaşayan esnaflarımıza ulaştırıyoruz. Ben bu süreci atlatana kadar vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını tavsiye ediyorum.”
Sakarya Çarşısı esnafı ve Hacı Murat Caddesi esnafı Başkan Okay’a bu desteğinden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER