ÖZTUNÇ VERYANSIN ETTİ !
GÜNDEMCHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya'dan yaptığı açıklamalarla veryansın etti.
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya'dan yaptığı açıklamalarla veryansın etti. İşte O açıklamalar ;
" Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim; yerel seçimlerin üzerinden 150 gün geçti. Sizler seçimlerde rakibim olan Hayrettin Güngör’ün başkan olmasını istediniz ve oy verdiniz. Ben de bu kararınıza saygı gösterdim. Peki elinizi vicdanınıza koyun, 150 günde yapılan hizmetler neler? Verilen sözler tutuldu mu? Batı köylerini şehire bağlayacak olan köprünün temeli atıldı mı? Su fiyatlarına indirim yapılacaktı yüzde 57 zam yapılmadı mı? Bertiz köy yolları yapıldı mı? İl genelindeki köy yolları iyileştirildi mi? Vs vs vs
Maalesef Kahramanmaraş’a hizmet yine yapılmıyor yine yapılmıyor. Bahane de hazır. Belediye borçlu para yok. Sanki belediyeyi benden aldılar. Önceki başkan da AKP’li değil miydi? Üstelik borçsuz belediye yoktur. Hepsi borçlu ama hizmet yapılıyor.
Bu açıklamamı bir uyarı olarak alsınlar. AK Partiye tanıdığım 6 aylık süre doluyor. Sanmasınlar ki kimse sesini çıkarmaz , kimse Kahramanmaraş’ın hakkını aramaz. Ya bir an evvel hizmete başlarlar ya da her an beceriksizliklerini yüzlerine vurup toplumu uyandırmaya devam ederim.
Ayrıca Çin’in bir kenti ile kardeş belediye olmaları yönündeki tepkileri de dinlemelerini tavsiye ederim. Başkan ben olsaydım ve bu anlaşmayı ben yapsaydım eminim ki AKP’nin bazı yöneticileri, bazı vekilleri şimdi ortalığı ayağa kaldırmıştı. Seçim öncesi bana attıkları iftiralar gibi yalan üzerine yalanlar söylemişlerdi. Ama her zaman söylüyorum millet bunları izliyor ve görüyor..." dedi.
İlginizi Çekebilir
Bilim ve Sanat SÜRBİLFEST’te Buluştu: Kipaş Holding’den Festivalde Çifte Çıkarma!
Kahramanmaraş’ta sürdürülebilirlik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Festivali (SÜRBİLFEST), Piazza AVM büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bölgenin köklü sanayi devlerinden Kipaş Holding, festivalde hem çevreci üretim vizyonunu simgeleyen Kipaş Kağıt hem de çalışanlarının sahne aldığı Kipaş Holding Müzik Kulübü ile yer alarak etkinliğe renk kattı.
SANKO Üniversitesi’nde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı Açıldı
Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) 5 Ekim 2026 tarihli Yürütme Kurulu kararıyla, SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Tıbbi Biyokimya Doktora Programı açıldı.
Zuhal Karakoç’tan kendisini hastanede ziyaret eden Osman Tunahan’a kitap hediyesi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret eden Osman Tunahan’a üç kitap hediye etti.
Ünal Ateş’ten Sert Halk TV Tepkisi: "İktidar Tükenmiştir, Saldırganlığı Bundandır!"
Yeni Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Halk TV’ye kayyım atanmasını sert sözlerle eleştirerek kararın doğrudan halkın haber alma hürriyetini hedef aldığını söyledi.
Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı
Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.