© Haber Hanesi 2014 - 2025

ÖZTUNÇ VERYANSIN ETTİ !

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya'dan yaptığı açıklamalarla veryansın etti.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya'dan yaptığı açıklamalarla veryansın etti. İşte O açıklamalar ; 

" Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim; yerel seçimlerin üzerinden 150 gün geçti. Sizler seçimlerde rakibim olan Hayrettin Güngör’ün başkan olmasını istediniz ve oy verdiniz. Ben de bu kararınıza saygı gösterdim. Peki elinizi vicdanınıza koyun, 150 günde yapılan hizmetler neler? Verilen sözler tutuldu mu? Batı köylerini şehire bağlayacak olan köprünün temeli atıldı mı? Su fiyatlarına indirim yapılacaktı yüzde 57 zam yapılmadı mı? Bertiz köy yolları yapıldı mı? İl genelindeki köy yolları iyileştirildi mi? Vs vs vs 
Maalesef Kahramanmaraş’a hizmet yine yapılmıyor yine yapılmıyor. Bahane de hazır. Belediye borçlu para yok. Sanki belediyeyi benden aldılar. Önceki başkan da AKP’li değil miydi? Üstelik borçsuz belediye yoktur. Hepsi borçlu ama hizmet yapılıyor. 
Bu açıklamamı bir uyarı olarak alsınlar. AK Partiye tanıdığım 6 aylık süre doluyor. Sanmasınlar ki kimse sesini çıkarmaz , kimse Kahramanmaraş’ın hakkını aramaz. Ya bir an evvel hizmete başlarlar ya da her an beceriksizliklerini yüzlerine vurup toplumu uyandırmaya devam ederim. 
Ayrıca Çin’in bir kenti ile kardeş belediye olmaları yönündeki tepkileri de dinlemelerini tavsiye ederim. Başkan ben olsaydım ve bu anlaşmayı ben yapsaydım eminim ki AKP’nin bazı yöneticileri, bazı vekilleri şimdi ortalığı ayağa kaldırmıştı. Seçim öncesi bana attıkları iftiralar gibi yalan üzerine yalanlar söylemişlerdi. Ama her zaman söylüyorum millet bunları izliyor ve görüyor..."
dedi. 

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER