Onikişubat’ta Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Futsal Turnuvasıyla Sürüyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Spor Şöleni'ni büyük bir coşkuyla sürdürüyor. Voleybol turnuvasının ardından, bu yıl 15 takımın katılımıyla futsal turnuvası başladı.
Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, sporun ve sağlıklı yaşamın yaygınlaştırılması amacıyla yaptığı yatırımlar ve özellikle gençliğe yönelik projelerle dikkat çeken çalışmalara imza atıyor.
Gençlerin sporla buluşmasını teşvik etmek için modern spor tesisleri inşa eden Onikişubat Belediyesi, çeşitli spor branşlarında düzenlediği organizasyonlarla da tesislerden tam kapasite faydalanıyor.
Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Spor Şöleni organize edildi.
Cumhuriyet Spor Şöleni’nde kız ve erkek voleybol turnuvasının tamamlanmasının ardından, 15 takımın katıldığı futsal turnuvası büyük bir coşku içinde başladı.
Takımlar, şampiyonluk için kıyasıya mücadele ederken, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Turnuvanın heyecan dolu maçları, taraftarlar tarafından coşkuyla desteklendi.
Futsal turnuvası, yarışmanın heyecanını artırmak için hazırlanan özel ödüllerle zenginleştirildi. Turnuvanın finaline kadar mücadele eden takımlar, hem sporun tadını çıkaracak hem de Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşayacak.
Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu spora ve sosyal yaşama yansıtan Onikişubat Belediyesi, tüm sporseverleri bu anlamlı etkinliklere davet ediyor.
Şampiyonlar ödüllerini ise 28 Ekim’de EXPO Arena’da düzenlenecek özel bir konser ile alacak. Bu etkinlik, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu artırırken, katılımcılar arasında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirecek.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.