© Haber Hanesi 2014 - 2025

Onikişubat’ta Bir Mahalle Yolu Daha Büyükşehir’le Yenilendi

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Öztürk Mahallesi’nde 2,5 kilometre uzunluğundaki arteri 6 Milyon TL’lik yatırımla baştan uca yeniledi. Öztürk Mahalle Muhtarı Hançer, “Mahallemize yakışır bir yol oldu. Ulaşım sorunumuz çözüme kavuştu” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Onikişubat’ta Öztürk Mahallesi içerisinde ulaşımı sağlayan ve yoğun olarak kullanılan arterde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Toplamda 2,5 kilometre uzunluğa ve 8 metre genişliğe sahip arter, 6 Milyon TL’lik yatırımla baştan uca yenilendi. Güzergâhta gerçekleştirilen trafik işaretçileri ve yol çizgi çalışmalarının da tamamlanmasıyla mahallenin ulaşım standardı üst seviyeye çıkarıldı. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Mahallemize Yakışır Bir Yol Oldu

Çalışmalarla mahallenin ulaşım standardının artırıldığını belirten muhtar Mustafa Hançer, “Mahalle içerisinde ulaşımı sağlayan yolumuz çok yoğun kullanıldığı için deforme olmuş ve artık ihtiyacımızı karşılamıyordu. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi yolumuzu baştan sona yeniledi. Mahallemize yakışır bir yol oldu. Mahalle sakinlerimiz de çalışmalardan son derece memnun. Ulaşım sorunumuz çözüme kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER