Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyet Spor Şöleni’nde Final Heyecanı: Voleybolda Şampiyonlar Belirlendi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin Cumhuriyet Spor Şöleni’nde final heyecanı yaşandı
Onikişubat Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Spor Şöleni’nde voleybol branşının finali gerçekleştirildi. 15 kız, 6 erkek takımın katıldığı voleybol turnuvalarında erkeklerde Kahramanmaraş Fen Lisesi, kızlarda ise Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Gençlerin sporla buluşmasını teşvik etmek için modern spor tesisleri inşa eden Onikişubat Belediyesi, çeşitli spor branşlarında düzenlediği organizasyonlarla da tesislerden tam kapasite faydalanıyor.
Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Cumhuriyet Spor Şöleni, voleybol branşında sporseverlere unutulmaz anlar yaşattı. 15 kız ve 6 erkek takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuva, gençlerin yeteneklerini sergileyebilmesini sağladı.
Seyirciler, turnuva boyunca birçok heyecan dolu karşılaşmaya tanıklık ederken, taraftarların coşkuyla desteklediği takımlar, sahada kıyasıya bir mücadele sergiledi.
Onikişubat Belediyesi Hürriyet Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final müsabakalarıyla spor şöleninin voleybol bölümü tamamlandı. Kızlar finalinde şampiyonluğa Şehit İlhan Güleç Anadolu Lisesi ulaştı. Erkeklerde ise rakibi mağlup eden Kahramanmaraş Fen Lisesi turnuvayı birinci olarak tamamladı.
Şampiyonlar ödüllerini ise 28 Ekim’de EXPO Arena’da düzenlenecek özel bir konser ile alacak. Bu etkinlik, Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu artırırken, katılımcılar arasında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirecek.
Voleybol maçlarının ardından salon futbolu branşının müsabakalarına geçilecek.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.