© Haber Hanesi 2014 - 2025

Onikişubat Belediyesi'nden Tekerek Mahallesi'ne Asfalt Yatırımı!

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve ulaşımda yaşanan aksaklıkları gidermek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Tekerek Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Toptaş, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışma programı çerçevesinde devam eden asfalt çalışmalarını ziyaret ederek hem belediye ekipleriyle bir araya geldi hem de mahalle sakinleri ve esnafların taleplerini dinleyerek, ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerileri geliştirdi. Ziyaret sırasında, mahallelinin ulaşım konusundaki sıkıntılarını dinleyen Toptaş, “İnsanlarımızın bize olan güvenini boşa çıkarmamak için durmadan çalışacağız” diyerek vatandaşların beklentilerini karşılama konusundaki kararlılığını vurguladı.

“Amacımız, her vatandaşımıza en yüksek kalitede hizmet sunmak”

Onikişubat Belediyesi ulaşım yatırımlarıyla birlikte, vatandaşların yaşam kalitesinin artması ve yaşanan aksaklıkların giderilmesini hedefliyor. Bu kapsamda aralıksız devam eden asfalt çalışmaları, bölgedeki yolların kalitesini artırarak ulaşımın daha güvenli ve hızlı hale gelmesini sağlayacak.

Yapımı süren asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Toptaş, “Bu çalışmalar, Tekerek Mahallesi’ndeki ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefliyor. Amacımız, vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak” ifadelerini kullandı.

Başkan Toptaş, Belediye ekiplerinin bu süreçte özveriyle çalıştığını belirterek, “Ekiplerimiz, hava koşullarına bağlı olarak en kısa sürede çalışmaları tamamlayacaklar. Tekerek Mahallesi gibi depremlerde en çok hasar alan mahallelerimizde altyapı yatırımlarının önemi büyük. Bu çalışmaları tamamladıktan sonra, mahalle sakinlerimizin daha rahat bir ulaşım deneyimi yaşayacaklarına inanıyorum” dedi.

Başkan Hanifi Toptaş, ziyaretinin sonunda, Tekerek Mahallesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarının yanı sıra, diğer mahallelerdeki projelere de değinerek, “Her mahallemiz için özel projelerimiz var. Amacımız, her vatandaşımıza en yüksek kalitede hizmet sunmak” diyerek, belediyenin hizmet anlayışını bir kez daha vurguladı.

Başkan Toptaş’ın ziyaretinde, vatandaşlar da belediyenin yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Yollarımızın yapılması gerçekten büyük bir ihtiyaçtı. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırmak ve ulaşımda karşılaşılan aksaklıkları gidermek amacıyla başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde incelemek üzere Tekerek Mahallesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Başkan Toptaş, çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Mahalle sakinleriyle de görüşen Toptaş, vatandaşların taleplerini dinleyerek, ihtiyaçlar doğrultusunda daha etkin çözümler üretmenin yollarını aradı.

Başkan Toptaş, "Milletimizin güvenini boşa çıkarmamak için durmadan çalışacağız" diyerek, belediye olarak vatandaşların beklentilerine karşı duyarlı olduklarını vurguladı. Asfalt çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Toptaş, bu tür projelerin, hem ulaşım kalitesini artıracağını hem de mahallelerin genel görünümünü güzelleştireceğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER