© Haber Hanesi 2014 - 2025

Onikişubat Belediyesi’nden Sınav Velilerine Destek Programı

Başkan Hanifi Toptaş’ın öncülüğünde eğitim alanında gerçekleştirdiği yatırımlar ve projelerle öğrencilerin ve ailelerin yanında olmaya devam eden Onikişubat Belediyesi, eğitim projelerine bir yenisi daha eklendi. Onikişubat Belediyesi, ‘Ebeveyn Akademisi’ ile sınav sürecindeki öğrenci velilerine rehberlik ederek, ebeveynlerin çocuklarına destek olma sürecinde doğru yaklaşım yöntemlerini öğrenmelerini amaçlıyor.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin, başkan Hanifi Toptaş’ın liderliğinde eğitim projelerine yönelik artırarak hayata geçirdiği yatırımlar kentin eğitim seviyesini yükseltirken, geleceğe daha bilinçli bireyler yetiştirmek adına önemli rol üstleniyor.

İlkokul birinci sınıftan üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde öğrencilere pozitif ayrıcalık tanıyan ve çalışmalarını bu yönde ilerleten Başkan Toptaş, velilere yönelik de bilgilendirme çalışmaları hayata geçiriyor.

Bu kapsamda öğrencileri ve ailelerinin yanında olmaya devam eden Onikişubat Belediyesi, yeni projesi Ebeveyn Akademisi ile sınav sürecindeki öğrenci velilerine rehberlik yapacak. Konferansla başlayacak olan Ebeveyn Akademisi, sınav sürecinde ve sınav başarısında ailelerin etkisini olumlu yönde artıracak.

Sınav Sürecinde Ailenin Rolü Üzerine Bilgilendirme Konferansı

Onikişubat Belediyesi’nin düzenlediği Ebeveyn Akademisi kapsamındaki konferans, 18 Kasım 2024 Pazartesi günü saat 19.00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Eğitim ve Kariyer Danışmanı Ümit Öztürk’ün konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte, “Sınava Hazırlanan Öğrenci Velilerinin, Anne Baba Olarak Yaklaşımları Nasıl Olmalıdır” başlığı altında önemli bilgiler paylaşılacak.

Bu özel etkinlikte, sınav sürecindeki ailelerin rolü, öğrencilerin yaşadığı zorluklar ve bu zorluklarla başa çıkma yöntemleri gibi konular ele alınacak. Ayrıca, sınav başarısında ailenin rolü gibi önemli başlıklar da detaylı olarak incelenecek. Sınav döneminde öğrencilere en iyi şekilde destek olabilmek için ailelere rehberlik yapmayı ve onlara doğru yaklaşımlar sergilemelerini sağlamayı hedefleyen konferans, bu zorlu süreçte tüm ebeveynlere yol gösterecek.

Başkan Hanifi Toptaş'tan Eğitimde Kalıcı Yatırımlar

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, eğitimi her zaman öncelikli bir alan olarak gördüklerini ve bu yönde yatırımlar yapmaya devam ettiklerini ifade ederek, “Gençlerimizin akademik başarılarını artırmak ve velilerimizi bilinçlendirmek adına bu tür projelere büyük önem veriyoruz. Onikişubat Belediyesi olarak, gençlerimizin ve ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor

Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.

KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek

KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.

Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi

Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

TÜM HABERLER