Onikişubat Belediyesi’nden Kitap ve Sporu Buluşturan Etkinlik
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenleyeceği oryantiring etkinliği ile spor ve kitapları bir araya getiriyor. 5 Nisan 2025 Cumartesi günü saat 12.00'de Kahramanmaraş EXPO 2023 Sergi Alanı'nda gerçekleştirilecek etkinlik, katılımcılara hem fiziksel hem de zihinsel olarak keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.
Onikişubat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, vatandaşların kütüphaneleri yakından tanımaları ve kütüphanelerden daha çok yararlanmalarını teşvik etmek amacı ile kutlanan Kütüphane Haftası’nı unutmadı.
Türkiye Oryantiring Federasyonu işbirliği ile yeni bir etkinliğe imza atan Onkişubat Belediyesi, ‘Bilginin izini sürüyoruz’ sloganı ile Onikişubat Oryantiring Etkinliği düzenledi.
Kütüphaneler Haftası’na özel hazırlanan Oryantiring Etkinliği’ne Türkiye’nin dört bir yanından takımlar katılacak.
Katılımcılar, harita ve pusula yardımıyla kitapların gizlendiği parkuru en hızlı sürede tamamlayarak hem eğlenecek hem de kendilerini keşfedecek
Bütün Kahramanmaraş halkının davetli olduğu bu etkinlik, aynı zamanda kitap sevgisini ve kütüphanelerin önemini vurgulamayı amaçlıyor.
Onikişubat Oryantiring Etkinliği, 5 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’da EXPO 2023 Sergi Alanı’nda gerçekleştirilecek.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Nursultan Nazarbayev Bulvarı’nda Dönüşüm Yürüyüş Yolu İmalatıyla Sürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Nursultan Nazarbayev Bulvarı’nda sıcak asfalt seriminin ardından yürüyüş yollarının imalatına geçti. Proje kapsamında artere toplam 4 bin metrekarelik yeni yürüyüş yolu kazandırılacak.