© Haber Hanesi 2014 - 2025

Onikişubat Belediyesi Kitap Oku Kitap Kazan Etkinliği

Onikişubat Belediyesi kültürel etkinliklerine her geçen gün yeni bir proje ekliyor.

Pandemi sürecinde evde kitap okumaya özendiren Onikişubat Belediyesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğu protokol çerçevesinde Ocak ayında Kamil Aydoğan’ın ‘Kısık Vadisi’ romanını okunacak kitap olarak belirlemişti. Kitap okurlarına sosyal medya üzerinden sorulan üç soruya doğru cevap veren okurlara kitap hediyesi ile ödüllendirildi.

Şubat ayında okunacak kitap ise Tarık Buğra’nın ‘Osmancık’ adlı eseri oldu. Osmancık kitabını Şubat ayı içerisinde anlayarak okuyanlara sorulacak olan üç soruyu doğru cevaplandıran okurlar yine Onikişubat Belediyesince ödüllendirilecektir.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER