© Haber Hanesi 2014 - 2025

Ölü Ozanlar Derneği Tiyatrosuna Yoğun İlgi

Büyükşehir Belediyesi, ‘Ölü Ozanlar Derneği’ adlı tiyatro gösterisini Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşturdu. Katılımcılar, düzenlenen etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kültür sanat etkinliklerini aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, muhteşem bir tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu. Hakan Altıner, Sadi Özen, Berkay Şengil, Berkay Şanveren, Onur Yaldız, Tayfun Yılmaz, Barış Özkoçak ve Dilara Ayata gibi usta oyuncuların rol aldığı ‘Ölü Ozanlar Derneği’ adlı tiyatro gösterisi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde izleyiciler için perdelerini açtı. Ergenlik çağındaki birkaç gencin aşırı disiplinli bir yatılı okulda geçen hikâyeleri, okul ve aileler tarafından üstlerine yüklenen başarılı olma sorumluluğu, ailelerinin onlar için seçtiği geleceği yaşamakla kendi istediklerini yapabilmenin önündeki engeller ve bunlarla başa çıkma yöntemlerini konu alan gösteriye kültür sanat dostları yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 saat süren gösteride usta oyuncular, performanslarıyla izleyicilerden yoğun alkış aldı. Katılımcılar, düzenlenen etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta bıçaklı kavga: İki kuzen genç yaşta hayatını kaybetti

Kahramanmaraş Aksu Mahallesi'nde iki grup arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Ağır yaralanan iki kuzen hastanede hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ta Kanyonda Yaralandı! Ekipler Seferber Oldu

Kahramanmaraş Onikişubat’taki Galgamaç Şelalesi Kanyonu’nda düşerek ayağından yaralanan vatandaş, AFAD, UMKE ve ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Kahramanmaraş İstiklalspor Sezona 1 Puanla Başladı

Kahramanmaraş Akedaş İstiklalspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki sezonun ilk maçında Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile 0-0 berabere kaldı. İlk hafta maçı 0-0 sona erdi.

Kahramanmaraş’ta Kan Donduran Olay! 32 Yaşındaki Adam Can Verdi!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda silahlı saldırıya uğrayan 32 yaşındaki E.A. hayatını kaybetti. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kahramanmaraş’ta Orman Yangını! 70 Personel ve 3 Helikopter Seferber Oldu

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını kontrol altına almak için ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor. Yangına 70 personel ve çok sayıda araçla müdahale ediliyor.

Kahramanmaraş’ta anlamlı organizasyon: Burhan’ın hayali gerçek oldu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bir özel gereksinimli vatandaşın hayalini daha gerçeğe dönüştürdü. Asker kıyafeti giyerek vatani görevini yapma hayalini gerçekleştirmek isteyen Burhan Karslı’nın talebi, Başkan Görgel tarafından verilen talimatla gerçeğe dönüştürüldü.

TÜM HABERLER